fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

KFPS Leden | Hengstenkeuring

Let op dat je de juiste datum selecteert voor de HENGSTENKEURING!

Van 10 tot en met 13 januari 2024 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Jubileumshow in verband met het 145 jaar bestaan van het KFPS. Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de Hengstenkeuring en in de avonduren de spetterende Jubileumshow.

Hengstenkeuring

Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staan donderdagmiddag en vrijdagmiddag in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. Het blijft natuurlijk zeer spannend: welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden? Donderdagochtend staat de finale van de Friesian Talent Cup en de Horses2fly KFPS Sportcompetitie op het programma en vrijdag overdag staan verschillende praktische en theoretische clinics over allerlei onderwerpen m.b.t. het (Friese) paard op het programma. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

Korting KFPS leden, Royal Friesian Friends, donateurs of Jeugdleden

De kortingscode is per e-mail of per brief verstuurd. Als je de code niet hebt ontvangen, kun je je persoonlijke kortingscode vinden in MijnKFPS of contact opnemen met de klantenservice.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van de KFPS Hengstenkeuring

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Korting KFPS leden

De kortingscode voor de Hengstenkeuring is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS of contact opnemen met onze klantenservice.

Korting KFPS leden, Royal Friesian Friends, donateurs of Jeugdleden

Voorwaarden:
* De korting is eenmalig geldig
* De korting is geldig voor maximaal 2 kaarten per dag van de Hengstenkeuring en maximaal 2 kaarten voor de Jubileumshow (u kunt dus in totaal maximaal 10 tickets met korting bestellen)
* De korting is niet geldig op VIP-tickets en de try-out Jubileumshow.
* De kortingscode is geldig tot 4 januari 2024. Daarna vervalt uw recht op korting en kunt u tickets bestellen tegen het reguliere tarief.

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31 – 20 79 75 464 vanuit het buitenland.

Vertaalset

Wilt u een vertaalset voor 3 dagen bijboeken, dan kunt u deze hier bestellen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Jubileumshow

VIP

KFPS

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice