fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Kick/Push

De première
De skateboarddocumentaire KICK/PUSH laat zien hoe het skateboarden in ‘s-Hertogenbosch op eigen kracht uitgroeit van een onbegrepen subcultuur tot een fenomeen dat in 2020 de Olympische status verwierf. Een heroïsch en werelds verhaal, opgetekend tegen een lokale achtergrond.

De film toont de opkomst en ontwikkeling van de skateboardscene in ‘s-Hertogenbosch, vanaf het eind van de jaren ’70. Een rauw verhaal over de zoektocht naar acceptatie en het noeste streven naar een eigen plek. KICK/PUSH behandelt op een kleurrijke, kunstzinnige wijze het Bossche skateverbod van de jaren ’90, de groeistuipen van de scene en de opkomst van de verschillende indoor skateparken van de stad. De do-it-yourself mentaliteit en vastberadenheid van de skateboarders spelen daarin een hoofdrol.

 

De afterparty van de première van KICK/PUSH!
Na de première knalt de KICK/PUSH afterparty los bij Bossche Brouwers aan de Vaart, op loopafstand van de Verkadefabriek. Met live-optredens van The Unsinkables en The Shivvies een passende kroon op de avond.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Kick/Push.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Premiere Locatie: 

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch

Afterparty Locatie:

Bossche Brouwers aan de Vaart
Tramkade 29, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice