fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Krush Fetish Gay Party

Krush Fetish Gay Party nodigt je uit om te schitteren, dansen en verleiden in je mooiste kleding!

Schitter in je eigen creaties van lak, leer of rubber/latex.

In deze levensstijl kunnen we onszelf zijn en geaccepteerd worden met al onze unieke gewoontes, gevoelens, voorkeuren en FETISHES…

Krush entertainment & RonaH Events  kijken er ontzettend naar uit om samen met jullie er een geweldig feest van te maken.  Op onze eerste editie, zaterdag 17 september, willen we groots uitpakken en worden kosten noch moeite gespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Krush Fetish Gay Party moet hét feest worden waaraan niets ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

Echt een aanrader voor iedereen die niet van massaal houdt en wil genieten van een top feest dat je meeneemt naar erotische sferen

De sfeer die we creëren tijdens de Krush Fetish Gay Party willen wij als bijzonder gaan noemen. Geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; we zijn down to earth en we weten wel hoe we een feestje moeten bouwen, daar heeft KRUSH geen shows voor nodig; dat kunnen we zelf wel… de fetish gay scene is er uitbundig genoeg voor! Om deze exclusieve sfeer te creëren hebben wij een strikte dresscode: lak, leer of rubber/latex.

In DHG Tilburg is het heerlijk om rond te dwalen. Het is een veelzijdige locatie met op verschillende niveaus een veelheid aan ruimtes. Elke area heeft een eigen sfeer en chemie. Wanneer je voeten moe zijn geworden van het dansen kun je overal een plekje vinden om te relaxen. Onze partner Steeltoys verzorgd de inrichting, dit beloofd dus wat!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Krush Fetish Gay Party.

Deel deze pagina

2022-09-17 21:00:00 2022-09-18 04:00:00 Europe/Amsterdam Krush Fetish Gay Party DHG Tilburg

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

DHG Tilburg

zaterdag 17-09-2022 | 21:00

€ 26,30 | Early Bird

€ 33,80 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 2,05 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2022-09-17 21:00:00 2022-09-18 04:00:00 Europe/Amsterdam Krush Fetish Gay Party DHG Tilburg

Locatie

DHG Tilburg
Heuvelring 35, 5038 CJ Tilburg

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Locatie

Organisator

Klantenservice