Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Los Vast, de reünie

Eerste namen: Henk Westbroek (Het Goede Doel), Erik Mesie (Toontje Lager), Nol Havens (VOF de Kunst), Lee Towers, Drukwerk, Jan van der Meij (Powerplay) en Hans de Booij

Op 21 september opent MAX-presentator Jan Rietman de Week van de Jaren 80 op NPO Radio 5 met Los Vast, de reünie. In het oude Luxor Theater in Rotterdam staan verschillende artiesten op het podium, uiteraard begeleid door de legendarische Los Vast Superband.

Henk Westbroek (Het Goede Doel), Erik Mesie (Toontje Lager), Nol Havens (VOF de Kunst), Lee TowersDrukwerkJan van der Meij (Powerplay),en Hans de Booij zijn de eerste artiesten die op het affiche staan. De komende weken worden meer bekende namen aan de line-up toegevoegd.

Jan Rietman: “Na 30 jaar begon het toch weer te kriebelen. Het radioprogramma en de live spektakels zijn voor veel Nederlanders iconisch voor hun jeugdjaren. Het was voor mij en vele anderen een fantastische tijd. Ik kijk uit naar een waanzinnige reünie, met dezelfde muziek, gespeeld door artiesten van toen en nu. En waar en hoe kan dat beter dan in Rotterdam, samen met MAX en als opening van de Week van de Jaren 80?”.

In de jaren 80 was het radioprogramma Los Vast op zaterdagmiddag een fenomeen. Miljoenen luisteraars stemden wekelijks af op deze muziekshow met Nederlandse artiesten, die overal in het land live optraden. MAX-presentator en muzikant Jan Rietman presenteerde alle shows en speelde mee met zijn Los Vast Superband.

In de loop van de jaren 80 werd Los Vast steeds populairder. Artiesten die hierin optraden waren onder meer Herman Brood, Doe Maar, Het Goede Doel,Toontje Lager Gary Brooker en Billy Preston. Het succes van dit evenement groeide uit tot drie uitverkochte Kuip-stadions eind jaren 80. In 1990 stopte het programma.

Een productie van Omroep MAX en NPO Radio 5.

Dit evenement is ook te beluisteren tijdens een speciale radio-uitzending! Op het oude Los Vast-tijdstip, van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5, kunnen luisteraars live meegenieten.

Van dit evenement worden televisieopnames gemaakt. Per persoon zijn maximaal 4 tickets te boeken.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Los Vast, de reünie in het Oude Luxor Theater

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:

Oude Luxor Theater
Kruiskade 10
3012 EH Rotterdam

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Max Tickets
Oude Luxor Theater
Deel deze pagina
Klantenservice