fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Maiden UniteD

Maiden uniteD 1980 Live in Londen
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november speelt Maiden uniteD hun show uit 1980 in de beroemde Cart & Horses (The Birthday Place of Iron Maiden) in London UK met Dennis Stratton (Iron Maiden 1980) op gitaar en backing vocals. De band speelt alle nummers van het eerste Iron Maiden-album in akoestische arrangementen plus nog enkele nummers van de Maiden uniteD-albums. Maiden uniteD 1980 begon in februari 2023 met enkele theatershows in Nederland en ging verder met enkele clubshows in oktober 2023 in Europa. Het weekend van 10 en 11 november sluit Maiden uniteD dit hoofdstuk uit 1980 af in het hart waar het allemaal begon in de late jaren 70 en 1980. Er is geen betere plek om deze show af te sluiten dan Londen en vooral bij Cart & Horses. Maiden uniteD speelde in 2019 ook op deze locatie tijdens de ‘The Sailors of the Sky’-tour, bezocht Londen een paar keer in ‘The Underworld’, de ‘O2’ en in ‘The Dome/Burrfest’ en speelde veel shows allemaal boven het VK. Deze keer heeft de band gekozen voor 2 nachten in ‘Cart & Horses’, 1 Maryland Point, Stratford, London, E15 1PF.
De verkoop begint op donderdag 1 juni (25 GBP)
De voorverkoop start vrijdag 21 april (22 GBP)
De Early Bird Sale start vrijdag 31 maart (18 GBP)

De band bestaat uit:
Zang – Doogie White
Gitaar – Dennis Stratton
Gitaar – Ricardo Gordo
Bas – Joey Bruers
Drums – Pim Goverde

Maiden uniteD zal hun volledige merchandisestand meebrengen, inclusief de vinyl uit 1980, de cd uit 1980, T-shirts, patches, buttons en nog veel meer. Na de show is de band aanwezig voor signeersessies en foto’s. Ga voor meer informatie over 1980 en/of Maiden uniteD naar www.MaidenuniteD.com en vergeet u niet te abonneren op de Maiden uniteD 1980 mailinglist en als eerste op de hoogte te zijn.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Maiden uniteD.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Cart & Horses London
Maryland Point 1
E15 1PF Stratford, London GB

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Cart & Horses London

JBM Events

Maiden uniteD

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice