Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Max Koningsdag

Na het succes van vorig jaar viert MAX Koningsdag dit jaar wederom geheel in stijl op Paleis Soestdijk! Verschillende MAX-programma’s zenden op donderdag 27 april 2016 live uit vanaf het paleis.
U kunt deze feestelijke dag met ons vieren en deze opnames live bijwonen. Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom. We ontvangen u feestelijk met koffie/thee en een ‘oranje-gebakje’.

Naast het bijwonen van de uitzendingen kunt u heerlijk wandelen in de schitterende paleistuinen. Ook heeft u de gelegenheid om Paleis Soestdijk bezoeken. Tijdens de programma’s zijn er optredens van diverse artiesten.

De Nederlandse Portretprijs

MAX Koningsdag start om 13.00 uur. U bent al vanaf 11.30 uur van harte welkom bij Paleis Soestdijk. U kunt een wandeling door de tuin maken en u krijgt een rondleiding door het paleis. Daarnaast zijn 50 werken van hedendaagse Nederlandse kunstenaars tentoongesteld die meedingen naar de Nederlandse Portretprijs.

MAX Koningsdag Live

Jan Slagter presenteert het programma MAX Koningsdag Live. Hierin ontvangt hij diverse gasten. Daarnaast treden er verschillende artiesten op. Ook Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os ontvangen een keur aan gasten en bespreken deze bijzondere Oranjedag.

Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij zijn tijdens MAX Koningsdag ook aanwezig. Zij zullen in Hallo Nederland verslag doen. Ook blikken zij tijdens de uitzending terug op de feestelijke activiteiten in het land.

Paleis Soestdijk

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is en blijft bovenal bijzonder. Tijdens uw bezoek leert u Paleis Soestdijk kennen. Prins Bernhard en prinses Juliana hebben hier lange tijd hebben gewoond. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond. Dit maakt het tot een kwetsbaar onderdeel van ons cultureel erfgoed. Tijdens MAX Koningsdag is een bezoek aan het paleis inbegrepen in de toegangsprijs.

Tijdens MAX Koningsdag bepaalt u zelf het tempo van uw bezoek. De opengestelde vertrekken zijn goed toegankelijk. De gidsen staan u vriendelijk te woord.

 

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Kaarten reserveren

De kosten voor het bijwonen van deze feestelijke dag zijn € 18,50 per persoon. Wilt u ook bij deze feestelijke dag aanwezig zijn? Bestel dan snel uw kaarten, het aantal kaarten is beperkt! Kaarten zijn online of telefonisch te bestellen door te bellen naar 020 – 214 60 10 (maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:30 uur).

Informatie locatie

Paleis Soestdijk

Amsterdamsestraatweg 1

3744 AA Baarn

Organisatie:

Omroep Max

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice