fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

MAX Muziekspecial – Bouke & The ElvisMatters Band

Bouke & The ElvisMatters Band
Bouke & The ElvisMatters Band brengen tijdens de MAX Muziekspecial als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can’t Help Falling In Love… Heel de wereld zingt deze classics nog altijd foutloos mee, maar enkel bij The power of Elvis ft. Bouke klinken ze zoals ze zouden moéten klinken. Groots en Majestueus.

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Al op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij een veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een viertal muziek shows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos het RTL4 programma “Waar is Elvis? “ en eind 2014 was hij ook de absolute nummer 1 in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke al zagen zijn unaniem … WE WANT MORE!

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL) en Yesterdayland (B.) Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 en in 2017 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Laat je op 12 december omverblazen door de grootste hits van Elvis tijdens de MAX Muziekspecial: Bouke & The ElvisMatters Band!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor evenementen van Omroep MAX.

Deel deze pagina

2024-07-21 02:25:47 2024-07-21 02:25:47 Europe/Amsterdam MAX Muziekspecial – Bouke & The ElvisMatters Band

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Studio 21 – Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217WJ Hilversum NL

Laat je op 12 december omverblazen door de grootste hits van Elvis tijdens de MAX Muziekspecial: Bouke & The ElvisMatters Band!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Omroep MAX

Studio 21

Bouke & Elvis Matters Band

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice