Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Metropole Orkest & DeWolff

Het Metropole Orkest en DeWolff bundelen hun krachten voor een uniek concerten in het M-theater in Maastricht. Samen brengen het 50-koppige pop- en jazzorkest en de psychedelische Southern bluesrockband hier klassiekers van DeWolff tot een episch geluid.

DeWolff: een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio uit Nederland.

DeWolff bracht reeds 7 studio albums, 2 live albums, 2 EP’s en een live DVD uit, wonnen in 2019 een Edison voor ‘Best Rock’ en namen in het diepe zuiden van de Verenigde Staten een album op met Black Keys-producer Mark Neill. Daarnaast hebben ze hun eigen en volledig analoge Electrosaurus Southern Sound studio, waar ze al meerdere veelgeprezen albums (ook voor anderen) opnamen en produceerden.

Robin Piso en broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen komen, extra gehard door het jarenlange touren. Pablo werd zelfs al twee keer verkozen tot de #1 gitarist van de Benelux.

De band speelde al meer dan 1000 shows door heel Europa, Australië, Indonesië en Rusland en prediken zo hun explosieve mix van southern bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen het ook. Je hoeft daarom maar twee minuten van een DeWolff-show mee te maken om te begrijpen waarom muziek uit de gouden eeuw van de rock nog steeds een plek heeft in de 21ste eeuw.

Tijdens de concerten in het M-theater wordt aan de muziek van DeWolff nog een extra dimensie toegevoegd door het Grammy-winnende Metropole Orkest. Samen spelen zij een mix van oudere nummers en tracks van het nieuwste album Tascam Tapes. Dit album werd tijdens de laatste Europese tournee van de band opgenomen in de tourbus en kwam begin dit jaar uit. Als klap op de vuurpijl zullen een aantal nieuwe tracks van het nog uit te brengen ‘Wolffpack’ album voor het eerst live gespeeld worden. Hier moet je gewoon bij zijn!

De Volkskrant ★★★★

“DeWolff met het Metropole Orkest blinkt uit in subtiliteiten”

Combineer uw bezoek aan het M-theater met een overnachting in één van de sfeervolle LBG-Hotels in Maastricht en maak er een gezellige onvergetelijke dag van.

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

BOEK UW KAMER

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

M-Theater Maastricht

dinsdag 30-03-2021 | 20:00

Op 12 januari 2021 heeft onze regering aangekondigd dat de huidige lockdown met drie weken wordt verlengd tot 9 februari 2021. Het M-Theater heeft daarop besloten om het ‘corona pop-up theater’ niet meer op te starten en alle evenementen te annuleren. Kaartkopers zijn op 13 januari 2021 geïnformeerd via een nieuwsbrief.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotelovernachting M-Theater
Tickets M-Theater
Deel deze pagina
Klantenservice