Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mid-Zomer-Feest Harich

Op 8 juni 2019 vindt de 19de editie plaats van het Mid-Zomer-Feest in Harich plaats met optredens van “The Bounty Hunters” in samenwerking met “Disco Silver”

Mid-Zomer-Feest:
Het Mid-Zomer-Feest wordt ieder jaar in Harich gehouden.
Dit jaar is het de 19e editie.
Wat begon als een “afterparty” van een bruiloft onder het motto de tent staat er toch! Is uitgegroeid tot feest waar ieder jaar veel mensen naar toe komen.

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
De destijds 20-jarige Friese Johannes Rypma haalde moeiteloos een finaleplaats in The Voice of Holland 2012 voor het team van Nick & Simon. Uiteindelijk werd Johannes tweede. Vóór zijn deelname aan The Voice of Holland trad Johannes al frequent op met een band. Johannes heeft altijd gedroomd van een carrière in de muziek. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The Voice of Holland. Hij wilde in ieder geval één keer in zijn leven een poging wagen om door te breken via een talentenjacht. Dat werd dus The Voice.

Na enige tijd met de tape te hebben opgetreden in de periode na the Voice, realiseerde Johannes zich dat zijn hart toch bij het spelen in een band lag. Om die reden startte hij 2015 met twee goede vrienden Hille de Jong en Robin Lammers het powertrio “The Bounty Hunters”.  Dit bleek meteen een doorslaand succes te zijn. In korte tijd heeft deze band al veel shows op hun naam staan waaronder de “Nacht van Friesland” en het “Veenhoop-Festival”twee mega festivals in Friesland. Dit jaar staan Brêgepop en het Heamiel Festival op het programma, evenals optredens in talloze feesttenten en zalen.

Disco Silver
Disco Silver is de disco voor al uw feesten en partijen!
Voor ons staat er al jaren maar één zaak voorop: Het dak moet en zal eraf!!
Tevens kunt u bij ons terecht voor een altijd gezellige karaoke avond en verzorgen wij licht- en geluidshows.
Ook bieden wij het avondvullende programma “het swingcafé” aan.
Uiteraard is het ook mogelijk meerdere aspecten op één avond te boeken.
Denk hierbij aan het verzorgen van licht, geluid en presentatie van bijvoorbeeld een playbackshow met als afsluiter een spetterende disco!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor het Mid-Zomer-Feest in Harich.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Feesttent Harich
Harichsterstikke 1
8571 RD Harich NL

Organisatie
Disco Silver

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Disco Silver
Deel deze pagina
Klantenservice