Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mid-Zomer-Feest Harich

Mid-Zomer-Feest Harich

Het Mid-Zomer-Feest wordt ieder jaar in Harich gehouden. Dit jaar is het de 18e editie. Wat begon als een “afterparty” van een bruiloft onder het motto “de tent staat er toch!” is uitgegroeid tot een feest waar ieder jaar veel mensen naar toe komen. Dit jaar komt de band “Deadline” spelen in samenwerking met “Disco Silver” .

Deadline:
Deadline is een moderne professionele coverband geschikt voor elk feest.  Modern houdt in dat het vijftal een op de gasten afgestemd repertoire speelt en dat kan van alles zijn, want de jongens zijn van alle markten thuis. Met hun jarenlange ervaring (ruim 30 jaar!) garandeert Deadline dat elk feest een geweldig succes wordt.

Disco Silver:
Disco Silver is de disco voor al uw feesten en partijen! Voor ons staat er al jaren maar één zaak voorop: Het dak moet en zal eraf!! Tevens kunt u bij ons terecht voor een altijd gezellige karaoke avond en verzorgen wij licht- en geluidshows. Ook bieden wij het avondvullende programma “het swingcafé” aan. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere aspecten op één avond te boeken. Denk hierbij aan het verzorgen van licht, geluid en presentatie van bijvoorbeeld een playbackshow met als afsluiter een spetterende disco!

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Feesttent Harich
Harichsterstikke
8571 RD Harich

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice