fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mijn liefde is een koorts

Mijn liefde is een koorts, een voorstelling over vrijheid, eenzaamheid en hartstocht, geregisseerd door Betsy Torenbos van ROODPALEIS (St. Be-wonder).

De voorstelling is geïnspireerd en gebaseerd op het sonnet van Shakespeare: ‘Mijn liefde is een koorts’. Dit 147e sonnet beschrijft de hartstochtelijke en ook vernietigende kracht van liefde. Torenbos: “de energie die je het gevoel kan geven te vliegen, maar tegelijkertijd ook heel erg destructief kan zijn”.

Naast een top cast doen ook bewoners uit Midden-Drenthe mee aan de voorstelling. Een unieke samenwerking.

HET VERHAAL

Het verhaal speelt zich af in maart 2020, vlak voor de eerste lockdown van de coronacrisis. De onafhankelijke Susan, gespeeld door de actrice Nora Kretz (86), woont in Beilen. Haar kleindochter Sonja, gespeeld door de actrice Rosa da Silva (34), zorgt voor haar.

Bij vlagen is Susan helder en geestig en ze wil genieten van de tijd die haar nog rest. De rust wordt verstoord door de komst van haar oude geliefde Eddy, gespeeld door de acteur Dennis Rudge (60).

De voorstelling wordt omlijst met muziek, dans en filmprojecties. Verbeelding, realiteit en flashbacks wisselen elkaar af in een muzikaal decor met medewerking van bewoners uit de gemeente Midden-Drenthe.

COMMUNITY-ART PROJECT

De theatervoorstelling Mijn liefde is een koorts is onderdeel van een community art project, waar bewoners uit de gemeente Midden-Drenthe zelf aan deelnemen. Binnen het project vinden een aantal culturele activiteiten plaats waarbij verschillende doelgroepen met elkaar verbonden worden. De theatervoorstelling vormt de afsluiting van dit project.

JUIST IN DEZE TIJD

De thema’s van de voorstelling spelen juist in deze tijd een grote rol in de levens van mensen. Verbinding en saamhorigheid kunnen het gevoel van vrijheid vergroten, eenzaamheid verminderen en hartstocht stimuleren.

Alle activiteiten binnen het community art project en de theatervoorstelling worden ingezet binnen de mogelijkheden die er op dat moment zijn. Alles tussen een theatervoorstelling en een gestreamde film is mogelijk. Vooralsnog wordt ingezet op dat eerste.

Is een fysieke voorstelling met 30 zangers, theatermakers en dansers op een podium echter niet mogelijk, dan wordt dat creatief opgelost door bijvoorbeeld vooraf een aantal opnames te maken en deze via filmprojectie terug te laten komen tijdens de voorstelling.

Uiteraard vinden alle activiteiten plaats binnen de RIVM-richtlijnen.

BIJZONDERE LOCATIE

De voorstelling vindt plaats in de Stefanuskerk in Beilen. Dit is het enige middeleeuwse monument in Beilen en een van de zes Dingspilkerken in Drenthe, de oudste kerkelijke stichtingen in de provincie.

Momenteel wordt de kerk volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor zowel kerkelijke als culturele activiteiten, met respect voor de betekenis die het gebouw eeuwenlang heeft gehad.

Mijn liefde is een koorts is de eerste theatervoorstelling in het nieuwe gebouw. Een unieke voorstelling op een unieke locatie!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Mijn liefde voor koorts

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Stefanuskerk – Beilen
Prins Bernhardstraat 12
9411 KH Beilen

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
ROODPALEIS
Deel deze pagina
Klantenservice