Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Hrithik Roshan

“Het laatste nieuws over ons evenement van 31 augustus in Ahoy Rotterdam
Wij bij The Starsline GmbH geloven erin dat wij altijd de beste Bollywood-evenementen proberen te organiseren voor de fans in Nederland en Europa. Dit heb je kunnen zien bij eerder evenementen die door ons georganiseerd zijn zoals Arijit Singh Live en Shreya Goshal Live in 2018.

Vanwege de vakantieperiode tot eind augustus in Europa, hebben veel fans ons gevraagd om het “Grootste Bollywood concert van 2019” met verschillende artiesten zoals Sunny Leone en Nargis Fakhri van 31 augustus 2019 in Ahoy Rotterdam te verplaatsen naar een andere datum.

Verder hebben wij ook suggesties ontvangen om nog een extra Bollywood-megaster op te nemen in de line up van hetzelfde evenement om daadwerkelijk het “Grootste Bollywood concert van 2019” neer te zetten.

Uw verzoeken zijn zeer belangrijk voor ons en wij proberen ook ten aller tijde aan uw wensen te voldoen. Om deze reden zijn wij op dit moment bezig om een van de grootste Bollywood sterren toe te voegen aan de line-up.

Om zo goed mogelijk de feedback van u, de fan, te verwerken zijn wij helaas genoodzaakt met de helpende hand van het management van Ahoy Rotterdam om de datum van het evenement te wijzigen. Wij zijn er samen in geslaagd om 17 november 2019 als nieuwe datum vast te leggen.

De naam van de extra megaster uit Bollywood wordt binnen 7 tot 10 werkdagen bekendgemaakt. Wij als organisatie zijn er zeker van dat u onze inspanningen waardeert om deze geweldige artiest naar Nederland te brengen.

De ticketprijzen gaan verhoogd worden en ook zal er een nieuwe stoelindeling komen voor alle nieuwe tickets.

Alle relevante aankondigingen zullen binnenkort beschikbaar zijn op de websites van Ticketpoint, Ahoy Rotterdam en onze bedrijfswebsite.

Als je je ticket hebt gekocht en je wilt geen restitutie ontvangen, worden er géén extra kosten in rekening gebracht en ontvang je uiterlijk 31 augustus een email met je nieuwe ticket(s) via Ticketpoint. Wij verzoeken je vriendelijk om ongeveer 10 dagen te wachten met beslissen of je een terugbetaling wil. Zodra er bekend wordt gemaakt welke mega ster er aan de line-up wordt toegevoegd, zijn wij er zeker van dat je enorm blij en tevreden bent met je ticket. Wanneer je naar de bekendmaking van de artiest toch nog je ticket wilt annuleren, ontvang je jouw ticketgelden retour van Ticketpoint.

We verontschuldigen ons voor alle fans en bureaus voor het ongemak dat u door deze wijziging heeft ondervonden.

Binnenkort meer informatie

Met vriendelijke groet,

The Starsline GmbH”

Heb jij tickets besteld? Klik hier om een keuze door te geven (geldig tot 31 augustus).

————————————————————————————

Groot nieuws voor alle Bollywood-fans in Europa

The Starsline Entertainment kondigt met trots het grootste, meest onvergetelijke Bollywood-concert van 2019 aan: voor het eerst in Nederland op 17 november 2019 in Ahoy Rotterdam arena met Megastar Mr Hrithik Roshan en Superstars – Sunny Leone, Nargis Fakri, Playback Singer en Bollywood Dancers gechoreografeerd door Sumit Vinod en Co Bollywood.

De Griekse god van Bollywood, de heer Hrithik Roshan heeft geen introductie nodig in de internationale media en het publiek over de hele wereld evenals mevrouw Sunny Leone en mevrouw Nargis Fakhri.

Mr Hrithik Roshan speelde in vele superhitfilms zoals – Kaho Na Pyaar Hai, Koi Mil Gaya, Krrish, Krrish 3, Kabil, Kites, Dhoom 2, Kabhi Khushi Kabhi Gham en vele anderen. Zijn nieuwste kaskraker was “Super 30” en de volgende meest verwachte film in 2019 is “Oorlog”.

Hij heeft vele prijzen gewonnen en is onlangs ook door een Amerikaans bureau uitgeroepen tot ‘De knapste man ter wereld’. Krantenartikel van 17 augustus 2019, gepubliceerd door Pooja Sharma, Hindustan Times, New Delhi.

Er zal ook een beroemde playbackzanger zijn wiens naam we binnenkort zullen aankondigen

Europa maak je klaar om het meest memorabele spectaculaire concert te ervaren, Productie van hoge kwaliteit, Interactie, Meet & Greet van 2019 in Europa

Ticketverkoop vanaf 28 augustus 2019 bij TicketPoint.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor het grootste Bollywood concert van 2019 in Ahoy Rotterdam

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Rotterdam Ahoy

zondag 17-11-2019 | 19:00

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam NL

Organisatie

The Starsline GMBH

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice