fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiΓ«le verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mirchi Fest 2023 – Simply the Hottest

Het allereerste Desi/Hindi Muziekfestival van Europa is een feit! Op zaterdag 19 augustus 2023 creΓ«ren we een onvergetelijk feest van Desi Music & Culture in het Zuiderpark – Den Haag!

En voordat het festival begint, nodigen we je uit voor de MirchiFest Pre-Party! Kom naar Hofhouse in Den Haag op 14 juli 2023 voor een onvergetelijke avond vol muziek, opwinding en om alvast in de stemming te komen voor het grote MirchiFest-evenement op 19 augustus!

Maak je klaar voor een knallende line-up van artiesten, waaronder F1rstman, El Prince, Don, Wahab, MGA, Mike Motion en Sa-One. Ze zullen het podium in vuur en vlam zetten en je een voorproefje geven van de energie die je te wachten staat op MirchiFest!

MirchiFest is β€œthe hottest” Desi event met de beste Bollywood Vibes, Music, Food & Culture! Met een geweldige line-up van internationale topartiesten uit de Desi/Hindi muziekscene en lokale talenten wordt dit festival een unieke en bruisende ervaring die je niet wilt missen!

Maak je klaar om te dansen, zingen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan tijdens dit historische evenement. Geniet van onbeperkt plezier in onze 3 verschillende gebieden:

– π—ͺπ—˜β€οΈπ——π—˜π—¦π—œ π—¦π—§π—”π—šπ—˜ met best presterende internationale desi-artiesten van over de hele wereld! YO YO HONEY SINGH, MICKEY SINGH, F1rstman, Arjun, Juggy D, Dyna, Panjabi Hit Squad, EZU, Tasha Tah, Hosai, Puri, H Dhami, Limelight, Dips, El Prince, Hasan Shah & D8

– πŸ’ƒπ—›π—¨π—‘π—šπ—”π— π—” π—¦π—§π—”π—šπ—˜πŸ•Ί met de grootste urban dj’s & acts en de beste HindiPop bands van Nederland! Passion, Gio & Keizer, Don James, Dylvn, Senzy, Mimi, Shann, Mike Motion, Selectabeats, TheBAND, Express, Sandesh Sewdien, Sadhana Lila, Mc Raffi, Mc Loyd

– π—–π—Ÿπ—¨π—• π— π—œπ—₯π—–π—›π—œπŸŒΆοΈ π—¦π—§π—”π—šπ—˜ met Bangin Beats door een selectie van de beste dj’s in de Europese scene! MGA, Haashim, Timmy, Don, Aka King, Peter Madana, Upsidedown, Kalla, Aman Khan, Sa-one

Om je Desi-ervaring compleet te maken, serveren we je met geweldige keukens van traditionele Desi- en internationale gerechten, live entertainment, verschillende winkels en leuke verfrissende hangouts!Β 

Maak je klaar om te dansen, te zingen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan tijdens dit historische evenement!

Ben je klaar om onze Desi-cultuur met ons te vieren? Doe mee met MirchiFest – “Simply the hottest”!

TicketpointΒ is het officiΓ«le verkooppunt van tickets voorΒ Mirchifest 2023 – Simply the Hottest

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Minimum leeftijd: 18+

πŸ“Locatie:
Zuiderpark Den Haag

Organisatie:
Stichting Spirits Trust Foundation

VIP-tickets:
*Dedicated VIP area
*Private Bar
*Fast – Track entry to the festival

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Mirchi Fest

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice