fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Moed – Je mag bang zijn maar niet laf

Het onvergetelijke en waargebeurde verhaal van vier broers uit de uitzonderlijke Friese familie Bakker. Van gereformeerde dorpsjongens naar onverzettelijke en moedige verzetsstrijders.

De voorstelling is een getrouwe bewerking van het boek ‘Je mag wel bang zijn maar niet laf’ van Toni Boumans en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze bijzondere locatievoorstelling biedt een diepgaande blik op de complexiteit van geloof, identiteit, geaardheid en moed in tijden van conflict.

In de maand mei speelt Moed – Je mag wel bang zijn maar niet lafeen voorstelling van Pier21 in het kader van Theater Na de Dam. Gespeeld door studenten van de opleiding Artiest Theater van Firda.  In samenwerking met gemeente Achtkarspelen en culturele commissie het Maskelyn Buitenpost. De voorstelling speelt in het Jeltingahuis in Buitenpost, het voormalige woonhuis van de familie Bakker en tegenwoordig onderdeel van het gemeentehuis.

Schrijver: Luuk Imhann
Regisseur: Oetsen van der Veen
Artistieke leiding: Jos Thie
Spel: Jarno van Slagteren, Nick van Dasselaar, Fokke Hansma, Samuel van Aken, Abia Manzanares, Just Velner en Bram Zwart.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Pier21.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Jeltingahuis (Gemeentehuis Achtkarspelen)
Stationsstraat 18,
9285 NH, Buitenpost

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Pier21

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice