fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

MonkeyFest

Na twee jaar wachten mogen we eindelijk weer met z`n allen ouderwets de feesttent in! En of we dat doen? Jazeker! Op 14 mei vanaf 20:00 trekken The Green Monkeys op de Combibaan in Gramsbergen weer alles uit de kast om er een grandioze avond van te maken! Zien we je daar?

Houd onze socials in de gaten, want we maken binnenkort de volledige line-up bekend! De vorige editie waren we uitverkocht en hebben we meerder mensen moeten teleurstellen. Weet jij nu al dat je deze avond niet wil missen? Bestel dan direct je tickets zodat je verzekerd bent van een onmeunig mooie avond!

The Green Monkeys bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die aan elk nummer een eigen sound geven. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor een onvergetelijke show. Ze spelen muziek met veel passie en de energie spat er op het podium van af! The Green Monkeys beschikken over een breed repertoire, van de RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. Ze hebben een sterk individueel spel. Met hun groovy drum- en baspartijen, sterk gitaarspel en krachtige zang weten The Green Monkeys van begin tot eind het publiek bij hun strot te pakken. The Green Monkeys, een band met maar één missie: Het dak eraf blazen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor MonkeyFest in de Feesttent van Gramsbergen

Deel deze pagina

2023-09-22 23:12:27 2023-09-22 23:12:27 Europe/Amsterdam MonkeyFest

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Feesttent Gramsbergen
Kanaaldijk 3, 7783 DA Gramsbergen NL

Organisatie

The Green Monkeys

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Hotels

Organisatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice