fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

MonkeyFest

Monkeyfest, begonnen als een uit de hand gelopen belofte aan een handje vol trouwe fans van de Gramsberger rockband The Green Monkeys! Inmiddels is het alweer tijd voor de 3e editie waarin we weer alles uit de kast gaan trekken om er een grandioze avond van te maken! Settled Down maakt zijn debuut in de verwarmde tent aan het kanaal op de Combibaan in Gramsbergen, natuurlijk zijn onze vrienden van The Green Monkeys ook weer van de partij en DJ Melvin staat al te trappelen om zijn vinyl-collectie ten gehore te kunnen brengen! Gaan met die banaan!

The Green Monkeys bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die aan elk nummer een eigen sound geven. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor een onvergetelijke show. Ze spelen muziek met veel passie en de energie spat er op het podium van af! The Green Monkeys beschikken over een breed repertoire, van de RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. Ze hebben een sterk individueel spel. Met hun groovy drum- en baspartijen, sterk gitaarspel en krachtige zang weten The Green Monkeys van begin tot eind het publiek bij hun strot te pakken. The Green Monkeys, een band met maar één missie: Het dak eraf blazen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor MonkeyFest in de Feesttent van Gramsbergen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Combibaan Gramsbergen

zaterdag 14-05-2022 | 20:00

€ 11,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

2022-05-14 20:00:00 2022-05-15 02:00:00 Europe/Amsterdam MonkeyFest Combibaan Gramsbergen
Locatie

Feesttent Gramsbergen
Kanaaldijk 3, 7783 DA Gramsbergen NL

Organisatie

The Green Monkeys

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Organisatie

Deel deze pagina
Klantenservice