Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

MonkeyFest

Monkeyfest, begonnen als een uit de hand gelopen belofte aan een handje vol trouwe fans van de Gramsberger rockband The Green Monkeys. Na een zeer geslaagde eerste editie besloten de bandleden om het groter en beter aan te pakken! Dit jaar trekken deze jongens samen met The Wembleys en DJ Melvin weer alles uit de kast om hier een fantastisch tentfeest vol smeer en ruige Rock en Roll van te maken!

The Green Monkeys bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die aan elk nummer een eigen sound geven. De interactie met elkaar en het publiek zorgt voor een onvergetelijke show. Ze spelen muziek met veel passie en de energie spat er op het podium van af! The Green Monkeys beschikken over een breed repertoire, van de RHCP tot The Black Crowes en van Volbeat tot Queen. Ze hebben een sterk individueel spel. Met hun groovy drum- en baspartijen, sterk gitaarspel en krachtige zang weten The Green Monkeys van begin tot eind het publiek bij hun strot te pakken. The Green Monkeys, een band met maar één missie: Het dak eraf blazen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor MonkeyFest in de Feesttent van Gramsbergen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Feesttent Gramsbergen
Kanaaldijk 3, 7783 DA Gramsbergen NL

Organisatie

The Green Monkeys

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice