Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Motel Westcoast

Op 20 juni organiseert de Rotaryclub het evenement Motel Westcoast in De Koele te Appelscha. Motel Westcoast, met Syb van der Ploeg,  neemt ons muzikaal mee terug naar de 70er jaren. De tijd met nummers van o.a. The Eagles, CCR, Fleedwood Mac, The Doobie Brothers.

Onder het motto fit zijn is fijn, wordt voor de jeugd in Ooststellingwerf het project Rotary Healthy kids Ooststellingwerf gestart. Hierin leren jonge kinderen op een speelse manier hoe ze gezond kunnen leven en opgroeien. De opbrengst van het concert komt ten goede aan dit project. Mede daarom belooft het een unieke avond te worden, waar plaats is voor 800 bezoekers.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Motel Westcoast van Rotary Oosterwolde

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Openluchttheater De Koele

zaterdag 20-06-2020 | 20:00

Wegens de door het kabinet genomen Corona-maatregelen is de verkoop voor dit evenement stopgezet. Op dit moment is de organisator aan het kijken of het evenement kan worden verplaatst naar 19 juni 2021. Zodra dit definitief is, worden de kopers daarover geïnformeerd.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Openluchttheater De Koele
Bosberg 3a
8426 GJ Appelscha

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice