fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Musea

Er wordt altijd gedacht dat een bezoekje aan een museum saai is, maar niets is minder waar. Wij bewijzen dat musea juist hartstikke leuk kunnen zijn. Beleef culturele, geschiedenis-, kunst- en interactieve tentoonstellingen of bekijk de meest artistieke creaties. Leuk en leerzaam tegelijk.

Of je nou een museum wilt bezoeken met je gezin, vriendengroep of in je eentje; iedereen kan een geschikt museum vinden in Nederland. Vooral in de grote steden vind je er veel. Van geschiedenis tot kunst, je gaat altijd naar huis met een stukje verwondering en meer kennis.

Veel van de populairste musea van Nederland liggen voornamelijk in onze hoofdstad Amsterdam. Dit komt uiteraard door het grote aantal toeristen dat jaarlijks naar de hoofdstad afreist. Het is niet zo gek dat er op elke hoek van de Amsterdamse straten een museum te vinden is. Maar er zijn nog veel meer leuke musea in Nederland. Bekijk het aanbod, bied mee op een museum en win!

Wat is een museum eigenlijk?
“Een museum is een permanente instelling die niet gericht is op het behalen van winst, toegankelijk is voor publiek en ten dienste staat van de samenleving en haar ontwikkeling”.

Bied nu mee en breng een bezoek aan je favoriete museum.

Deel deze pagina

2024-06-16 00:33:15 2024-06-16 00:33:15 Europe/Amsterdam Musea VakantieVeilingen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

VakantieVeilingen

zondag 16-06-2024 | 00:33

€ 1 | Bied mee met VakantieVeilingen

2024-06-16 00:33:15 2024-06-16 00:33:15 Europe/Amsterdam Musea VakantieVeilingen

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice