fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Music Club Kampen: Q-music Foute Party met het Feestteam

Q-Music Foute Party met support act Feestteam

Q-Music Foute Party met support act Het Feestteam HOOGSTE TIJD VOOR EEN GOED FOUT FEESTJE Op zaterdag 22 januari 2022 opent Music Club Kampen de deuren voor nu al het meest legendarische feestje sinds lange tijd. Een hele avond lang uit je dak gaan op de dansvloer en uit volle borst meezingen met de beste foutste hits. Tijdens de Q-Music Foute Party betreden behalve de DJ’s van het populaire radiostation ook Het Feestteam het podium om er knalfeest van te maken. En wie kent ze niet? De hits van weleer zoals Y-M-C-A, Rainbow In The Sky, Mamma Mia en I’m A Barbie Girl. Stuk voor stuk klassiekers die je de garantie geven van een onvergetelijk en ongeremd avondje uit met vrienden.

ONGEREMD VIER UUR … FOUT!

Het mag én het kan weer! Trek een lekker foute outfit uit de kast, haal de dansschoenen uit het vet, app je vrienden en bestel vandaag nog tickets voor een mega-party-editie van het Foute Uur. Met als verschil dat deze versie in alle opzichten verviervoudigd wordt! Dat betekent vier uur hits, vier uur live entertainment, vier uur dansen en vier uur meezing plezier. Speciaal hiervoor wordt Music Club Kampen omgetoverd tot het ultieme feestpaleis waar alle ruimte is om uit je dak te gaan of om aan te sluiten in de polonaise.

PROUD TO BE FOUT

Met een ticket voor de Q-Music Foute Party mét Het Feestteam ben je verzekert van het beste avondje uit sinds lange tijd. “Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest” wordt niet voor niets al jaren achtereen bevestigt met de uitreiking van de Award voor ‘de beste feestact van Nederland’. Op 22 januari 2022 zullen zij je dat opnieuw bewijzen met een waanzinnige selectie uit meer dan 75 feestknallers.

V.I.P. TICKETS

Een V.I.P. ticket biedt je exclusieve toegang tot het V.I.P. balkon en is inclusief entreeticket, garderobe, welkomstdrankje, gedurende de avond warm&koud bittergarnituur en late night snack

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Music Club Kampen.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Music Club Kampen

zaterdag 22-01-2022 | 20:30

€ 37,50 | VIP

€ 22,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,75 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2022-01-22 20:30:00 2022-01-23 00:00:00 Europe/Amsterdam Music Club Kampen: Q-music Foute Party met het Feestteam Music Club Kampen

Locatie:
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265 PL Kampen NL

Dit evenement is enkel toegankelijk voor 18+

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Locatie

Organisatie

Deel deze pagina
Klantenservice