fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Muziek Collectief Engelen

Symphonic Rock!

Het nieuwste themaconcert van Muziek Collectief Engelen. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 15 juni in ‘De Kentering’ in Rosmalen.

Stevige rocknummers met symphonische harmonieën gespeeld door MCE aangevuld met snoeiharde gitaren en toetsen. Natuurlijk kunnen zangers en zangeressen die het publiek opzwepen niet ontbreken. Een perfecte mix van entertainment!

Nummers van o.a. Pink Floyd, AC/DC en Guns N’ Roses zullen de revue passeren. En natuurlijk geen rockconcert zonder een schitterende licht show!

Kortom een formule die garant staat voor een avondvullend rock feestje!

Muziek Collectief Engelen

Afgekort MCE, is al bijna 100 jaar een begrip in de regio Den Bosch. Opgericht in 1926 onder de naam Tot Onderling Genoegen. Deze naam is een aantal jaren geleden veranderd omdat we van het wat stoffige imago van een traditionele harmonie/ fanfare af wilden.

Zoals de naam Muziek Collectief Engelen al weggeeft zijn wij een muziekvereniging gevestigd in Engelen, maar onze leden komen vanuit heel de regio: Den Bosch, Drunen, Vlijmen, Rosmalen, noem het maar op. We zijn hierdoor een gevarieerde vereniging, waar onze gezamenlijke passie centraal staat: mooie muziek maken. Bij MCE kan namelijk iedereen zijn liefde voor muziek uiten en waar ieder muzikaal niveau een plek heeft. Zolang je muziek kan lezen en muziek maken door je aderen vloeit, is er een plekje bij MCE voor jou.

Ons orkest bestaat uit veel verschillende instrumentgroepen die allen goed vertegenwoordigd zijn voor een mooie balans. Samen creëren we magische concerten, met ieder jaar een ander thema. Van een concert met de hits uit alle bekende musicals in een prachtige theaterzaal tot een Queen concert op een festival in Breda. We doen het allemaal met onze eigen mensen, maar werken ook samen met talentvolle muzikanten buiten de vereniging! Zo hebben we samengewerkt met bands, sollisten en andere orkesten om de meest toffe concerten neer te zetten. MCE richt zich met volle focus op deze themaconcerten, aan concours doen wij namelijk niet mee.

Een muziekvereniging met een gezamenlijk doel

Als collectief is het ons streven om een thuisbasis te bieden aan alle muzikanten in Den Bosch en omgeving, waarbij we verder gaan dan enkel ons projectorkest. Denk hierbij aan een koor of een slagwerkgroep; alles wat met muziek te maken heeft past bij onze muziekvereniging. Het concertorkest van Muziek Collectief Engelen heeft het hoogste muzikale niveau binnen het collectief. Muzikanten die in dit orkest willen meespelen moeten minimaal B-niveau hebben waardoor de muzikale mogelijkheden van dit orkest behoorlijk groot zijn. Het orkest kenmerkt zich door de jaarlijks wisselende themaconcerten, ieder jaar wordt een ander thema ten gehore gebracht in een volledig aangekleed concert met professionele licht en geluidsshow.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Muziek Collectief Engelen.

 

Deel deze pagina

2024-06-15 20:00:00 2024-06-15 22:30:00 Europe/Amsterdam Muziek Collectief Engelen De Kentering Rosmalen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
De Kentering Rosmalen
Dorpsstraat 54
5241 ED Rosmalen NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Kentering Rosmalen

Muziek Collectief Engelen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice