Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mylène & Rosanne

Je kent ze van het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now: de identieke tweeling Mylène & Rosanne. Honderdvijftigduizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op TikTok en razend populaire YouTube-video’s verder is het tijd voor een vrolijk en spetterend concert in de theaters. Samen met jou vieren de meiden hun twintigste verjaardag. Ze zingen hits als Me and my Selfie, Double Me en Sisters BFF, maken met het publiek een originele TikTok en er wordt natuurlijk veel gedanst!

Tiktoks maken, zingen en dansen met Mylène & Rosanne

Combineer uw bezoek aan het M-theater met een overnachting in één van de sfeervolle LBG-Hotels in Maastricht en maak er een gezellige onvergetelijke dag van.

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

BOEK UW KAMER

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

#twinty twinty 6+

zondag 28-03-2021 | 14:00

Op 12 januari 2021 heeft onze regering aangekondigd dat de huidige lockdown met drie weken wordt verlengd tot 9 februari 2021. Het M-Theater heeft daarop besloten om het ‘corona pop-up theater’ niet meer op te starten en alle evenementen te annuleren. Kaartkopers zijn op 13 januari 2021 geïnformeerd via een nieuwsbrief.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotelovernachting M-Theater
Tickets M-Theater
Deel deze pagina
Klantenservice