Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Natuurmuseum Fryslân

LET OP: De Onder Water Safari is tijdelijk niet werkzaam!

Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden
Het museum heeft, verankerd in de Friese samenleving en gevestigd in Leeuwarden, een educatief, verrijkend, maar ook een verrassend en verbindend karakter. Niet voor niets is het Natuurmuseum Fryslân daardoor een waardig partner binnen Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa in het jaar 2018.

Wat we doen
We mogen trots zijn op wat we doen. Natuurmuseum Fryslân heeft een omvangrijke collectie van wetenschappelijke waarde en organiseren daarmee, spraakmakende exposities en evenementen. We verrijken jong en oud en zijn een belangrijke educatieve partner voor scholen. Last but not least: we beschikken over een karakteristiek, uniek en multifunctioneel gebouw in de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden.

Hoe we het doen
Bezoekers waarderen het dat we zo laagdrempelig en kindvriendelijk zijn. Daarbij hebben we een ongekend geordende collectie, gepaard met buitengewoon veel biologische kennis. We onderscheiden ons in de verrassende manier waarop we deze presenteren. Daarmee laten we echt een ander geluid horen en op een bijzondere en vernieuwende manier zien. Dit doen we niet alleen bij ons thuis, maar ook buiten de deur.

Waarom we het doen
Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid: mensen dichter bij de natuur brengen. We verbinden verschillende doelgroepen op spraakmakende en actuele wijze met de natuur. Juist daarom zijn we verankerd in de Friese samenleving. Het Natuurmuseum Fryslân is van ons allemaal, een thuis voor iedereen met hart voor de natuur.

De Onder Water Safari
We begrijpen dat vernieuwen, maar vooral laten beleven, meer en meer een must is om onze doelgroepen als museum te bedienen. De nieuwe attractie binnen ons Natuurmuseum Fryslân, de spectaculaire Onder Water Safari, speelt hierin een belangrijke rol. Wij willen van wat er zich onder water aan natuur en in onze mooie provincie Friesland te vinden is, laten zien en beleven. De ride gaat door de onderwaterwereld van een zoetwatersloot naar die van de zoute Waddenzee. Je zult verschillende planten en dieren tegenkomen, maar ook wrakken en helaas ook, de nu actuele plastic soep. LET OP: De Onder Water Safari is tijdelijk niet werkzaam!

Kort samengevat
Wij weten wat er leeft en hopen na een bezoek aan ons Natuurmuseum Fryslân, jullie ook!

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor het Natuurmuseum Fryslân.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Natuurmuseum Fryslân
Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden

 

Wegens een storing is de OnderWaterSafari voor onbepaalde tijd gesloten. Ticketkopers worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd over restitutie van de ticketgelden voor de OnderWaterSafari.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Website
Deel deze pagina
Klantenservice