Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Nederpop XXL Festival

Stichting Volksvermaak Emmen presenteert op 26 augustus het Nederpop XXL Festival. Nederpop XXL is een nieuw muziek evenement met alleen maar Nederlandstalige zangers en zangeressen. Het evenement zal worden gehouden op het terrein van de IJsbaan in Barger-Oosterveld. Op het mega podium staan diverse topartiesten, waaronder de Gers Pardoel, Dana Winner, Jaman, Tamara Tol, Bouke, Nelis Leeman en Arjan Oostrom. De presentatie van de avond is in handen van DJ Stefan Leur.

Gers Pardoel

Gerwin (Gers) Pardoel is een Nederlandse artiest. Hij werd in 2009 in Nederland en Vlaanderen bekend vanwege zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single Broodje Bakpao. Pardoels debuutalbum Deze wereld is van jou werd uitgebracht in november 2011 en haalde platina op 28 mei 2012. Pardoel is vooral bekend geworden door zijn grootste Nederlandstalige Top40 hit Ik neem je mee.

Dana Winner

Onder leiding van Jean Kluger brengt Dana Winner in 1990 een eerste single uit, Op het dak van de wereld. Het succes komt in 1993 pas echt op gang dankzij haar hit Woordenloos. In 1995 scoort Winner haar tot nu toe enige hit in de Nederlandse Top 40: Westenwind, een cover van One way wind van de Volendamse band The Cats.

In de jaren 90 van de 20e eeuw bouwt Dana verder haar carrière uit. Dat doet ze aanvankelijk hoofdzakelijk in het Nederlands, maar ze wordt ook in het buitenland een veelgevraagde artiest. In Duitsland, Nederland en vooral Zuid-Afrika is ze daarom steeds vaker te gast. Dat resulteerde vanaf het einde van de jaren 90 ook in anderstalige albums. In 2006 werd opnieuw een Nederlandstalig album uitgebracht, het eerste sinds 2000. In datzelfde jaar kreeg ze in Bornem een permanent aandenken langs de SIM-route. Ze won in haar carrière verschillende Gouden Ogen.

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Kruising Oosterveldsestraat met Sint Gerardusstraat
Emmen

Rolstoelplaatsen
Er zijn geen speciale rolstoelplaatsen beschikbaar

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Nederpop XXL
Deel deze pagina
Klantenservice