fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG3NE 2019

OG3NE MET NIEUWE MAGISCHE KERSTCONCERTEN IN KURHAUS, SCHEVENINGEN

 ‘A MAGICAL CHRISTMAS IN CONCERT 2019’
18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 24 / 25 / 26 DECEMBER 2019

Afgelopen kerst stond OG3NE met maar liefst tien, binnen no-time, uitverkochte kerstconcerten in het Kurhaus in Scheveningen. Het werden onvergetelijke, magische avonden die dit jaar een vervolg gaan krijgen.  Op 18, 19, 20, 21, 22 december, kerstavond 24 en beide kerstdagen 25 & 26 december zal OG3NE wederom een 8-tal exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige KURHAUS in Scheveningen gaan verzorgen.

Ook de bijzondere locatie zal weer volledig in winterse kerstsfeer worden omgetoverd. Een compleet nieuwe show in een totaal nieuw decor. Samen genieten van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen live band. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert 2019’.

Combineer uw bezoek aan ‘A Magical Christmas in Concert 2019’ met een overnachting in het Kurhaus en/of diner en maak er een gezellige onvergetelijke kerst van.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS DINER

Speciaal voor u hebben de dames van OG3NE, met de chef kok van Grand Hotel Amrâth Kurhaus,  een heerlijk menu samengesteld. Om 17.30 uur wordt u feestelijk ontvangen in een van de sfeervolle zalen van het Kurhaus met een sprankelend glas prosecco en enkele amuses. Daarna wordt u uitgenodigd voor een door u vooraf gekozen drie-gangen-diner met bijpassende wijnen. Alle dranken tijdens het diner en een pauze drankje zijn inbegrepen bij het arrangement.

Ruim op tijd voor de show sluiten wij het diner af met een kopje koffie of thee met lekkere zoetigheden. Onze hostess begeleidt u naar de Kurzaal voor de sensationele kerstshow van OG3NE.

–       Bewaakte garderobe

–       Ontvangst met prosecco en amuse

–       3-gangen-diner (keuze uit vis, vlees of vegetarisch)

–       Mooie bijpassende wijnen, waters, frisdranken, sappen en bier tijdens het diner

–       Koffie of thee met zoetigheden

–       Pauzedrankje (wijn, water, frisdrank, bier, sap, koffie of thee)

De prijs van dit diner bedraagt € 69,50 per persoon

Let op: een concert ticket dient los bijbesteld te worden!

 

 

 

 

CHRISTMAS FAIRYTALE HOTEL OVERNACHTING

Een verblijf in Grand Hotel Amrâth Kurhaus is altijd bijzonder, maar tijdens de decembermaand wel heel speciaal. Een maand waarin een magische ambiance centraal staat. Het Kurhaus is volledig gehuld in kerstsfeer en staat in het teken van (gastronomisch) genieten.

Het 5-sterren hotel biedt u alle faciliteiten gericht op wellness, comfort, luxe en uitstekende service. U wordt wakker met het geluid van de golven en de geur van de zee. Alle kamers en suites zijn voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen met gratis minibar, wifi en nespresso faciliteiten.

Voor bezoekers van ‘A Magical Christmas in Concert’ is er de mogelijkheid om te overnachten met een speciaal OG3NE tarief met promotiecode OG3NE.
Uw kamer bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus is al te boeken vanaf € 145,00. Discover ‘A World of Luxury by the Sea’! Combineer uw overnachting tijdens ‘A Magical Christmas in Concert’ met een heerlijk diner of behandeling in de Kurhaus Spa & Beauty.

De Christmas Fairytale Hotel Overnachting is alleen te gebruiken in combinatie met een geldig ticket voor OG3NE A Magical Christmas in Concert.

OG3NE boek hier uw kamer

 

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag NL

Parkeermogelijkheden

U kunt uw auto tegen betaling parkeren in een van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het Kurhaus gelegen en zijn 24 uur per dag geopend.

Parkeergarage Nieuwe Parklaan, Parklaan 248

Parkeergarage Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426

Publieke parkeergarage Kurhaus, Gevers Deynootplein 189

Openbaar vervoer

Door een tram-/ en bushalte voor de deur is het Kurhaus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 23 en tram 9 brengen u vanuit Den Haag Centraal binnen 15 minuten naar het hotel. Tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand vertrekt vanaf Delft Tanthof via Den Haag Holland Spoor.

Minimale leeftijd

Er is geen minimale leeftijd voor het bezoeken van OG3NE A Magical Christmas in Concert.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Christmas Fairytale Hotel Overnachting

All I want for Christmas diner

Locatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice