Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG3NE – Arrangementen | EXCLUSIEF CONCERT TICKET

A MAGICAL CHRISTMAS IN CONCERT Arrangementen
Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen
15 / 16 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 25 & 26 DECEMBER 2018

15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23 december en beide kerstdagen 25 & 26 december geeft OG3NE een 10-tal exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen.

Een bijzondere locatie die volledig in winterse kerstsfeer zal worden omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen live band. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek
aan de kerstshow ‘A Magical Christmas in Concert’.

Tijdens hun theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de dames van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang.  Maar liefst 100 totaal uitverkochte concerten waren het gevolg! Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS DINER ARRANGEMENT

Speciaal voor u hebben de dames van OG3NE, met de chef kok van Grand Hotel Amrâth Kurhaus,  een heerlijk menu samengesteld. Om 18.00 uur wordt u feestelijk ontvangen in een van de sfeervolle zalen van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus met een sprankelend glas prosecco en enkele amuses. Daarna wordt u uitgenodigd voor een drie-gangen diner met bijpassende wijnen. Alle dranken tijdens het diner en een pauze drankje zijn inbegrepen bij het arrangement.

Ruim op tijd voor de show sluiten wij het diner af met een kopje koffie of thee met lekkere zoetigheden. Onze hostess begeleidt u naar de Kurzaal voor de sensationele kerstshow van OG3NE.

 • VIP check-in bij aankomst
 • Bewaakte garderobe
 • Ontvangst met prosecco en amuses
 • 3-gangen diner
 • Mooie bijpassende wijnen, waters, frisdranken, sappen en bier tijdens het diner
 • Koffie of thee met zoetigheden
 • Pauzedrankje (wijn, water, frisdrank, bier, sap, koffie of thee)
 • Begeleiding door onze hostesses

De prijs van dit diner-arrangement bedraagt € 65,00 per persoon (exclusief ticket)

CHRISTMAS FAIRYTALE HOTEL ARRANGEMENT

Een verblijf in Grand Hotel Amrâth Kurhaus is altijd bijzonder, maar tijdens de decembermaand wel heel speciaal. Een maand waarin een magische ambiance centraal staat. Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus is volledig gehuld in kerstsfeer en staat in het teken van (gastronomisch) genieten.

Het 5-sterren hotel biedt u alle faciliteiten gericht op wellness, comfort, luxe en uitstekende service. U wordt wakker met het geluid van de golven en de geur van de zee. Alle kamers en suites zijn voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen met gratis minibar, wifi en nespresso faciliteiten.

Voor bezoekers van ‘A Magical Christmas in Concert’ is er de mogelijkheid om te overnachten voor een speciaal OG3NE tarief met promotiecode OG3NE. Uw kamer bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus is al te boeken vanaf € 134,00. Discover ‘A World of Luxury by the Sea’! Het Christmas Fairytale Hotel Arrangement is alleen te gebruiken in combinatie met een ticket.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’  Arrangementen in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

CHRISTMAS FAIRYTALE HOTEL ARRANGEMENT

Voor bezoekers van ‘A Magical Christmas in Concert’ is er de mogelijkheid om te overnachten voor een speciaal OG3NE tarief. U kunt u kamer boeken via www.amrathkurhaus.com. Daar selecteert u uw datum naar wens en klikt dan op controle beschikbaarheid. U klikt op code toevoegen en daarna op het pijltje naast groepsdeelnemer. U selecteert tarieftoegang/bedrijfscode en vult dan de code OG3NE in.

Uw kamer bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus is al te boeken vanaf € 134,00. Discover ‘A World of Luxury by the Sea’! Het Christmas Fairytale Hotel Arrangement is alleen te gebruiken in combinatie met een ticket.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS DINER ARRANGEMENT
 • VIP check-in bij aankomst
 • Bewaakte garderobe
 • Ontvangst met prosecco en amuses
 • 3-gangen diner
 • Mooie bijpassende wijnen, waters, frisdranken, sappen en bier tijdens het diner
 • Koffie of thee met zoetigheden
 • Pauzedrankje (wijn, water, frisdrank, bier, sap, koffie of thee)
 • Begeleiding door onze hostesses

De prijs van dit diner-arrangement bedraagt € 65,00 per persoon (exclusief ticket)

Locatie

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen
Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag NL

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Grand Hotel Amrâth Kurhaus
OG3NE
OG3NE A Magical Christmas in Concert
Deel deze pagina
Klantenservice