fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Olderock

Olderock is hét festival voor de rechtgeaarde rockliefhebber. Deze allereerste editie staat er een fenomenale line-up met 4 top bands!

NAZARETH

Opgericht eind jaren 60 en groot geworden met hun ballad Love Hurts. Elke zichzelf respecterende muzieklieghebber zou op zijn minst 1 album van deze Schitse band in de kast hebben moeten staan. Nazareth behoort tot de eerste generatie Hard & Heavy-bands en heeft sinds de oprichting de stijl van hardrock aanzienlijk gekenmerkt, samen met bands als Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep en Black Sabbath.

ROBBY VALENTINE

De eerste hitsingle OVER AND OVER AGAIN, een gevoelige piano rock ballad, toont slechts een fractie van zijn muzikale kunnen. In 2015 kwam Valentine ijzersterk voor de dag met het album “Bizarro World”, met daarop de hitsingle “Black Rain”. Dit album werd internationaal opgepikt, met als resultaat dat het in maart 2016 werd gereleased in Engeland en Japan, waar Valentine door de jaren heen mega-populair is gebleven.

STORMBRINGER

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! Misschien is Stormbringer wel het beste wat Europa te bieden heeft als het op Deep Purple aankomt.

Naast de doorgewinterde Stan Verbraak , een van de allerbeste rockzangers die ons land ooit heeft gekend (bekend van o.a. Helloïse en Higway Chile), bestaat de band uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!

MOLSTONE

De Leeuwarder band MOLSTONE staat synoniem voor rock. Dit podiumbeest dat eigen werk moeiteloos weet te combineren met bekende en minder bekende nummers van anderen, is al jaren een graag geziene rockformatie op festivals en in het clubcircuit.

Dans, pogo, stage dive en/of beweeg mee met stevige (blues)rocksongs uit het verleden zoals bijvoorbeeld Deep Purple, Gov’t Mule, Pat Travers en Joe Bonamassa. Dit. Is. Live muziek zoals live muziek bedoeld is!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Olderock.

Deel deze pagina

2023-09-22 22:29:12 2023-09-22 22:29:12 Europe/Amsterdam Olderock

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Oldehoofsterkerkhof
Leeuwarden

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice