Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Opera Aïda

Verdi’s meesterwerk

Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera ’Aïda’. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ’Triomfmars’. Toch is ’Aïda’ een intiem en ontroerend drama.

De Egyptische legeraanvoerder Radames mag na zijn overwinning op de Ethiopiërs trouwen met koningsdochter Amneris. Intussen houdt hij van haar slavin Aïda, dochter van de overwonnen Ethiopische koning. Dat kwetst Amneris en als Radames dan ook nog een militair geheim verraadt, blijkt dat zij en Radames elkaar, gelijk aan Romeo en Julia, trouw zullen zijn tot in de dood. Wie Verdi’s muziek hoort waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde bloeien.

De opera wordt onder regie van Marc Krone, muzikale leiding van Jeroen Weierink en in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht.

De exotische opera werd in 1871 voor het eerst opgevoerd in Cairo. Het stuk werd geschreven door componist Verdi naar aanleiding van een nieuw operagebouw in de Egyptische hoofdstad. Exact 100 jaar later, in 1971 brandde het Cairo Opera House af. Het stuk wordt regelmatig opgevoerd bij de piramides van Gizeh.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Aïda in MartiniPlaza

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

MartiniPlaza - Groningen

zondag 10-02-2019 | 15:00

€ 41,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 2,00 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 1,75 (E-ticket) of € 2,75 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2019-02-10 15:00:00 2019-02-10 17:15:00 Europe/Amsterdam Opera Aïda MartiniPlaza - Groningen
Locatie

MartiniPlaza – Groningen
Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen NL

Organisatie

MBN

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice