Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Otto Lagerfett

Otto’s Schlagerfestt

Op zondag 19 januari 2020 viert de Duitse schlager König Otto Lagerfett zijn 53e verjaardag samen met jullie en een aantal zeer goede muzikale vrienden. Tevens is er deze dag ook de release van zijn nieuwe single. Jij mag daarbij als vaste fan natuurlijk niet ontbreken.

Otto Lagerfett heeft de afgelopen 2 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de vele Nederlandse podia. Otto zingt dan alle grote bekende Duitse Schlager hits, maar ook zijn eigen nummers. ‘Das kann doch nur die liebe sein’ en ‘es kommt der Tag’ zijn de hits die ervoor gezorgd hebben dat Otto met de snelheid van een Duitse sportwagen Nederland heeft veroverd. En dat blijft hij doen, want zijn nieuwe single staat alweer klaar. Deze wordt ook op zondag 19 januari gepresenteerd bij Absoluut in Sint Michielsgestel.

Line-up

Artiesten die aan deze gezellige middag meewerken zijn: Frans Duijts, John de Bever, Stef Ekkel, Emile Hartkamp, Mike Kanders en een bekende Mystery Guest. De middag wordt vakkundig aan elkaar gepraat door presentator, duizendpoot en DJ Frank van Weert.

Het belooft een fantastische middag en avond te worden die vol zit met mooie momenten dus zorg dat je erbij bent!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van Otto Lagerfett in Absoluut.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Absoluut
Sint Michielsstraat 1, 5271 AL Sint Michielsgestel NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Absoluut - Sint Michielsgestel
Otto Lagerfett
Deel deze pagina
Klantenservice