Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Patijn’s Paarden Revue

Patijn’s Paarden Revue in Eext op 5 juni is een spetterende outdoor theatershow voor jong en oud ter ere van de 90e editie van Concours Hippique.

Op 5 juni is het zo ver, er komt een megavoorstelling naar Eext. Tijdens deze voorstelling ontmoeten cultuur en paarden(sport) elkaar. Je wordt meegenomen in de historie van Concours Hippique Eext. Tijdens de voorstelling zie je hoe het Concours is ontstaan, wat er gebeurde tijdens de oorlogsjaren en hoe het is verandert door de jaren heen. Je kunt genieten van prachtige zang en dans afgewisseld met spectalulaire paardenshows.

Professionals en amateurs maken samen de show

In deze spectaculaire show zie je bekende en onbekende beoefenaars van de paardensport samen met bekende (Nick Kamerling, Miranda Bolhuis, Martijje Lubbers.) en onbekende acteurs, musici en dansers samen in een show. Patijn’s Paarden Revue zorgt voor een unieke verbinding die je nog nooit eerder hebt gezien. Verbinding onderling maar ook met de regio, door medewerking van diverse maneges, paardensportverenigingen en paardenliefhebbers. Maar ook andere verenigingen zoals toneel-, muziek- en dansverenigingen. Een prachtig evenement voor en door Noord-Nederland, want sinds jaar en dag komt het concourspubliek van heinde en verre naar Eext.

Paardenspektakel voor iedereen

Als je niet van theater houdt maar wel van paarden(sport), dan zit je gebakken in Eext op 5 juni. Ruim 100 paarden verschijnen in de ring. Springen, dressuur en aangespannen rijden, het komt allemaal aan bod. De Future Guys zorgen voor spektakel op, onder en rondom het paard. Stichting het Groninger Paard laat zien hoe paarden vroeger werden ingezet. Voor de koudbloedliefhebbers zijn er shows met trekpaarden en Shires te zien. Bekende springruiters demonstreren hoe hoog en knap zij kunnen springen. Friese paarden schitteren in de ring tijdens een kur op muziek en met een viertal (Fries paarden ballet). Het aangespannen rijden wordt geshowd door o.a.  Ijsbrand Chardon, Jannes Kinds, Han Gankema, Rudolf Pestman en Joris Wouda. En alsof het dan nog niet genoeg is zijn er ook een 12 span Friezen en Shetlanders te aanschouwen! Vroeger was aan het eind van de wedstrijddag de parade. Daarom sluiten we de voorstelling af met een parade waarbij iedereen nog een keer opkomt. Maar ook de regionale paardrijverenigingen met hun paarden, pony’s en ruiters komen met hun vaandels in de ring.

Paardenliefhebber of niet, Patijn’s Paarden Revue is een daverende voorstelling die geschikt is voor iedereen!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Patijn’s Paarden Revue op evenemententerrein Eext

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Let op: Voor de 2e rang geldt er een vrije zitkeuze in een van de zelfgekozen gele vakken op de plattegrond.

Locatie

Evenemententerrein Eext
Stationsstraat 9643 Eext NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice