fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Peter Grimes – Operaspektakel op het Wad

Met een cast van 12 Nederlandse topsolisten waaronder Jeannette van Schaik, Albert Bonnema en Roberta Alexander, een live orkest van 60 musici en nog eens ruim 70 zangers en figuranten uit de regio brengt dirigent Arnaud Oosterbaan samen met regisseur Paul Carr uit Engeland ‘Peter Grimes’ naar het Wad!

Peter Grimes is de imposante opera van Benjamin Britten uit 1945, met sterke karakterrollen, indrukwekkende koorpartijen en prachtige beeldende orkestmuziek. Een aangrijpend verhaal dat zich afspeelt in een hechte vissersgemeenschap aan de woeste Engelse kust.

De plaatselijke lijkschouwer Swallow, die tevens advocaat en burgemeester is, ondervraagt visser Peter Grimes over de dood van zijn scheepsjongen tijdens een tocht op zee. Niet alleen de dood van de vissersjongen roept vraagtekens op maar ook de omgang met de verdachte; want ben je, in een kleine gemeenschap, eigenlijk niet al schuldig bevonden voordat het oordeel is geveld?

De voorstelling vindt plaats op een unieke locatie; achter de dijk bij Paesens-Moddergat op het Wad. Buiten het dorp zal een parkeergelegenheid zijn vanwaar bezoekers naar de buitendijkse locatie gaan.

Voor het operaspektakel ‘Peter Grimes’ kunt u een eerste- of tweede rangs kaart kopen.

Dineren

WAD’N PRIUWERIJ – FOODTRUCKS

De Priuwerij bestaat uit een samenstelling van bijzondere gerechten bereid door lokale bedrijven. Alle ingrediënten voor de gerechten komen uit de streek of worden door lokale ondernemers gemaakt. De gerechten zijn erg divers: zo is er een “Amelander kroketje met Waddenrund’, maar komt ook de echte Waddengarnalen-cocktail aan bod. Maar ook ‘Rikke iel’ mag in Paesens Moddergat natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk wordt een proeverij van Friese bieren van Kald Kletske hierbij aanbevolen. De Wad’n Priuwerij wordt al wandelend langs de hippe foodtrucks van de lokale bedrijven uitgeserveerd.

Prijs: € 34,95 per persoon

WAD’N DINER IN HET PROEFLOKAAL

Geniet van een geheel verzorgde avond met het 3-gangen Wad’n diner, samengesteld met lokale producten. Laat je aan tafel verrassen door een garnalencocktail met zeekraalschuim, Waddenstoof van Frisian Angus geserveerd met aardappel-knolselderijpuree en een heerlijk cranberrydessert. Incl. drankjes.
Wilt u graag vegetarisch dineren of heeft u allergenen wensen? Meld dit dan in onze klantenservice.

Prijs: € 44,95 per persoon

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Peter Grimes – Operaspektakel op het Wad

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Paesens Moddergat
9136 RG Moddergat

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Organisatie

Deel deze pagina
Klantenservice