fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Pianohuis

In de voorstelling Pianohuis van Ella de Jong en Herman Woltman oftewel ella & her man, wordt muziek en spel vermengd tot muziektheater. In deze muzikale voorstelling is het publiek deelgenoot van een kind dat opgroeit onder de piano. In het huis vol instrumenten, zoals het meisje haar pianohuis ervaart, is ze op zoek naar verbinding en troost.

Het verhaal speelt zich af rond, op en onder een bijzonder ontwerp van Sanne Danz, een gelaagd houten object ook wel ‘Het pianohuis’ genaamd. Wellicht herken je het gevoel van geborgenheid dat je als kind had toen je onder een kleed ging zitten dat over twee stoelen hangt. Dat gevoel heeft het meisje Lena, wanneer ze onder de piano zit. Haar moeder geeft les op deze piano. Terwijl mama ‘boven haar’ lesgeeft, droomt en fantaseert ze over papageno’s en papagena’s. Het lied Papageno van Mozart uit die Zauberflöte vormt het begin van de voorstelling en neemt je mee naar de avonturen van Lena.

Uit de voorstelling:

Daar zit je dan. Onder de piano van mam. Klanken van Mozart brengen je terug naar deze plek. Jouw veilige holletje, Het Pianohuis. Je haalt de hoes van het instrument en herinnert het spel van haar en de bezieling voor de muziek.

Vanaf november tourt het duo met deze muziektheatervoorstelling door de provincie en daarbuiten. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar, kijk voor informatie op www.ellaandherman.nl.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice