Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Pink Project The Band

Pink Project is niet zomaar even een coverband, dit is het neusje van de zalm! Het uit Nederland afkomstige Pink Project bestaat al sinds 2007 en staat bekend om z’n grootse Pink Floyd shows met spectaculair quadrafonisch geluid, véél licht én visuals & special effects.

Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en op poppodia. Nu gaat de band op tournee met een nieuwe Pink Floyd show Pink Floyd The Best of.  Pink Floyd The Best of is een speciaal programma, waarin zoveel mogelijk parels uit het rijke oeuvre van Pink Floyd aan bod komen. Van Meddle tot en met The Dark Side of the Moon en van Wish You Were Here en The Wall tot en met The Division Bell. De beste highlights komen voorbij. Een aangepaste voorstelling waarin Pink Project The Band, vooral in deze bijzondere tijd, een speciale en gedenkwaardige show verzorgd.

Pink Floyd The Best of is de ultieme Pink Floyd trip down memory lane!

‘Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0….’

Pink Project The Band:

Charles Dehue (leadvocals), Ruud Verwijk (leadguitars, vocals), Jason Waasdorp (bass, backingvocals), Arjan van Iperen (drums), Giovanni Pepe (keyboards), Hans Hendrik (electric & acoustic guitars), Konstantin Illiev (saxophones, keyboards), Jacqueline vd Heiden (backing vocals), Angeline van Rossum (backing vocals)

Combineer uw bezoek aan het M-theater met een overnachting in één van de sfeervolle LBG-Hotels in Maastricht en maak er een gezellige onvergetelijke dag van.

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

BOEK UW KAMER

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Pink Floyd The Best of

zaterdag 27-02-2021 | 20:00

Op 12 januari 2021 heeft onze regering aangekondigd dat de huidige lockdown met drie weken wordt verlengd tot 9 februari 2021. Het M-Theater heeft daarop besloten om het ‘corona pop-up theater’ niet meer op te starten en alle evenementen te annuleren. Kaartkopers zijn op 13 januari 2021 geïnformeerd via een nieuwsbrief.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotelovernachting M-Theater
Tickets M-Theater
Deel deze pagina
Klantenservice