fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

PinksterVaria

PinksterVaria vindt je tijdens het pinksterweekend in Altforst. Zowel op vrijdagavond 26 mei als op zaterdagavond 27 mei is er een bruisende feestavond. Daarnaast is er op zondag 28 mei overdag een gratis programma met veel verschillende activiteiten.

B-Frogg, vrijdag 26 mei:
Hét vetste feest voor de jeugd vanaf 12 jaar in de regio Maas & Waal! Kom genieten met vrienden van de tofste muziek en ga helemaal los. Met dit jaar een avondvullend optreden van FF Serieus! Deze heren waren er ook op de editie van 2022 en dat was een doorslaand succes! Bereid jezelf voor op een dijk van een avond met verkleedpartijen, winacties, verzoekjes en sing-a-longs. Een knotsgekke avondvullende show vol energie en passie! Mis het niet!

MegaVaria, zaterdag 27 mei:
MegaVaria is de gezelligste muzikale feestavond in de regio Maas & Waal voor 16 jaar en ouder! Dj’s met de gezelligste muziek en verschillende muziekstijlen zullen te horen zijn tot in de late uren, de tent gaat geheid op zijn kop. Kortom een feestje dat je niet mag missen! Met dit jaar optreden van Marco Schuitmaker, Danny Panadero, Feest DJ Jordy, DJ Matte Frazzie en Zanger Marinus belooft deze avond een waar feest te worden!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Pinkstervaria Altforst

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
PinksterVaria Altforst
Nabij Sluisewal 2
6628 AL Altforst NL

Leeftijdsrestricties:
B-frogg is te bezoeken voor 12 jaar en ouder
MegaVaria is te bezoeken voor 16 jaar en ouder

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Pinkstervaria Altforst

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice