Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Piraten Gala

Piraten Gala

Stichting Artiesten Gala Emmer-Compascuum organiseert wederom op Zaterdag 27 mei 2017 een Piraten Gala met optredens van – Jannes, Dana Winner (begeleid met band ), The Classics, Henk Wijngaard,  Het IJssel Duo, Henny Weijmans ( New Four) en D.J. Peter Hermans.

Mis dit geweldige evenement niet en boek snel je ticket!

Dana Winner

Dana Winner is één van de bekendste zangeressen uit Vlaanderen. Ze heeft intussen al meer dan 2.5 miljoen CD’s verkocht! Haar eerste hit was in 1989 “Op Het Dak Van De Wereld”. Er volgden later veel meer hits. Dana zal ook komen optreden tijdens het concert!

Jannes

Jannes brak in 2001 landelijk door met zijn CD Casablanca naar Napoli. Vele andere hits volgden snel. Wil je Jannes zien optreden? Kom naar het Piraten Gala!

Henk Wijngaard

Deze zanger uit Groningen heeft al verschillende hits gescoord. Misschien ken je hem van hits als “Nachtrijder”, “Kilometervrees” of “Ik heb een Truck als mijn Woning”.

Het IJsselduo

Dit duo wordt gevormd door Arnold en Marianne uit Kampen. Dit duo is een graag geziene gast op feesten en partijen. Ze hebben onder andere de hits “Drommelse jongen” en “Speel niet met gevoelens” op hun naam staan.

Henny Weijmans

Sinds 1987 gaat deze zanger al solo! Hij heeft in de tussentijd al 12 DVD’s en CD’s uitgebracht. In oktober kwam zijn nieuwe album uit.

The Classics

De sound van deze band wordt ook wel de “Vlaaiensound” genoemd. Deze sound wordt gezien als de tegenhanger van de “Palingsound” uit Volendam. Een graag geziene band op feesten! Swing jij ook mee?

D.J. Peter Hermans

Deze DJ zal er één groot feest van maken! Met prachtige licht- en geluidshows.

Wil jij ook al deze artiesten zien? En genieten van hun muziek? Boek dan snel je ticket en mis fantastische Piraten Gala niet!

Reserveer je nu ticket!

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatiegegevens:
Westerdiep wz 122
7881 HK Emmer-Compascuum

Deel deze pagina
Klantenservice