Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

PPM Band – Ster Nieuwkuijk

De PPM Band: (on)Gewoon Gezellig! Zo kun je de PPM band het beste omschrijven. Waar ze ook komen het is altijd feest met een vet gouden rand! Ze zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, zij zijn gewoon leuk, gezellig en interactief. Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Ze hebben karaoke, dans-acts en nemen vele extra’s mee! En ze kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. Ze hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen zich dus aanpassen (en dat doen ze ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Ster Nieuwkuijk

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73, 5253 AD Nieuwkuijk NL

Leeftijd
Dit evenement is toegankelijk voor 18+.

Evenement verplaatst

In verband met Corona-maatregelen is dit evenement verplaatst. Kopers van tickets zijn hierover reeds geïnformeerd en konden tot 14 april aangeven of zij het evenement op de nieuwe datum willen bezoeken, of dat zij hun betaalde ticketgeld retour willen ontvangen.

Verplaatsing PPM Band

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
De Ster Nieuwkuijk
Deel deze pagina
Klantenservice