fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

PPM Band – Ster Nieuwkuijk

PPM Band is verplaatst naar 26 maart 2022.

De PPM Band: (on)Gewoon Gezellig! Zo kun je de PPM band het beste omschrijven. Waar ze ook komen het is altijd feest met een vet gouden rand! Ze zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, zij zijn gewoon leuk, gezellig en interactief. Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Ze hebben karaoke, dans-acts en nemen vele extra’s mee! En ze kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. Ze hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen zich dus aanpassen (en dat doen ze ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Ster Nieuwkuijk

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Ster - Nieuwkuijk

zaterdag 26-03-2022 | 20:30

€ 11,15 | Entree

€ 27,50 | Consumpties

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,15 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2022-03-26 20:30:00 2022-03-27 03:00:00 Europe/Amsterdam PPM Band – Ster Nieuwkuijk De Ster - Nieuwkuijk

Locatie
De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73, 5253 AD Nieuwkuijk NL

Leeftijd
Dit evenement is toegankelijk voor 18+.

Evenement verplaatst

In verband met Corona-maatregelen is dit evenement verplaatst. Kopers van tickets zijn hierover reeds geïnformeerd en konden tot 14 april aangeven of zij het evenement op de nieuwe datum willen bezoeken, of dat zij hun betaalde ticketgeld retour willen ontvangen.

Verplaatsing PPM Band

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

De Ster Nieuwkuijk

Deel deze pagina
Klantenservice