fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Pretparken

Heb je zin in een leuk en gezellig dagje pretparkpret? Voor jong en oud zijn er verschillende attractieparken te vinden door het hele land. Bied nu mee voor een dagje naar verschillende super gave pretparken!

Van achtbaankriebels tot een complete adrenalinekick. Een pretpark staat garant voor een geslaagd dagje weg. Niets is zo leuk als je toch wél in die achtbaan durft, en samen de actiefoto bekijkt. Er zijn verschillende locaties waar je aan mee kunt bieden. Attractieparken voor de gedurfden onder ons, pretparken speciaal voor kinderen en je kunt zelfs meebieden voor een klimpark!

Kortom: voor ieder iets wils dus!

Een dagje pretpark is een beleving voor het hele gezin. Iedereen kan zich vermaken tijdens dit gezellige dagje uit. Lekker een broodje eten tussendoor, om daarna weer lekker de attracties te bezoeken!

Ook in het buitenland zijn er veel leuke attractieparken om te bezoeken. Zo kun je meebieden voor tickets van pretparken in België, Duitsland en Frankrijk.

Steeds meer attractieparken in Nederland openen hun deuren in de winter. Door het weer zijn soms niet alle attracties open, maar dat maken ze goed door een gezellige winterse sfeer neer te zetten. Denk aan haardvuren, warme chocolademelk met slagroom en fonkelende lichtjes die het park gezellig verlichten tijdens de donkere dagen.

Bied nu mee met tickets voor de leukste pretparken van Nederland.

Deel deze pagina

2024-06-16 01:17:38 2024-06-16 01:17:38 Europe/Amsterdam Pretparken VakantieVeilingen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

VakantieVeilingen

zondag 16-06-2024 | 01:17

€ 1 | Bied mee met VakantieVeilingen

2024-06-16 01:17:38 2024-06-16 01:17:38 Europe/Amsterdam Pretparken VakantieVeilingen

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice