fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Queen the Music

Welkom bij het openluchtconcert van Rotaryclub Oosterwolde! Koop nu je tickets voor een onvergetelijke avond vol muzikale magie en steun tegelijkertijd het goede doel, Rotary Healthy Kids Ooststellingwerf.

Na het enorme succes van vorig jaar met Motel Westcoast, zijn we verheugd om opnieuw een openluchtconcert te organiseren op de unieke locatie van het openluchttheater De Koele in Appelscha, midden in het prachtige Drents Friese Wold.

Dit jaar verwelkomen we QUEEN The Music, een van de grootste bands aller tijden, met vier fenomenale vocalisten! Wat QUEEN The Music onderscheidt van andere Queen tribute shows, is de manier waarop ze de nummers zowel vocaal als muzikaal op originele wijze vertolken. Bereid je voor op een dynamische, energieke show waarbij het enthousiasme van het podium afspat. Ontdek nieuwe en verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire en beleef klassiekers als ‘I Want it All’, ‘Under Pressure’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer op een geheel nieuwe manier!

Deze avond staat volledig in het teken van het meesterwerk ‘a Night at the Opera’. Verwacht een adembenemende uitvoering van ‘Barcelona’, gezongen door Timothy Drake samen met Linda Kinsbergen, een moment dat gegarandeerd kippenvel zal bezorgen.

Door het kopen van een ticket draag je bij aan Rotary Healthy Kids Ooststellingwerf, dus je steunt niet alleen een geweldige avond vol muziek, maar ook een belangrijk lokaal initiatief.

Mis deze unieke kans niet!

Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketpoint, het officiële verkooppunt voor tickets van Rotary Club Oosterwolde. Wees er snel bij, want het belooft een uitverkochte show te worden. Zorg ervoor dat je erbij bent op 1 juli in openluchttheater De Koele te Appelscha en beleef een onvergetelijke avond met QUEEN The Music!

 

Deel deze pagina

2024-06-16 02:41:32 2024-06-16 02:41:32 Europe/Amsterdam Queen the Music

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Openluchttheater De Koele
Bosberg nabij 3
8426 GJ Appelscha NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Locatie

Organisatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice