Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Queen the Music

Maandagavond 23 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten tot maandag 1 juni geen doorgang mogen vinden. Alle kaartkopers voor evenementen tot 1 juni worden z.s.m. door NTK geïnformeerd. NTK is in contact met het AFAS Circustheater en producenten over de verdere afhandeling hiervan. Zodra er meer bekend is over de verdere procedure neemt NTK wederom contact op met de kaartkopers. Voor vragen kun je terecht bij NTK via info@ntk.nl.

Queen The Music – Een spectaculaire wereldshow!

Op maandag 25 mei aanstaande komt de grote wereldshow Queen The Music naar Scheveningen! Alle legendarische liedjes van Queen worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud.

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke repertoire.
Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken. Queen The Music zingen alle grote wereldhits op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals de originele band dit ooit zong….  De internationale pers is dan ook laaiend en lovend en geven unaniem de maximale 5 sterren!

Andere lovende reacties uit de pers:
‘Alsof je de originele band zelf weer hoort!’
‘Adembenemend mooi’
‘Een concert van wereldklasse’
‘Beleef opnieuw de magie van Queen’

In de theatershow QUEEN The Music, staat de mooiste muziek van deze muzikale kunstenaars centraal. Een tienkoppige band met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculaire muzikaal en visueel concert boordevol energie en hoogtepunten!

Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar onnavolgbare en ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.
Deze grote wereldproductie brengt je een avond zoals je nooit eerder hebt beleefd!

Dit mag de echte Queen fan dan ook beslist niet missen! Boek NU je kaarten via Ticketpoint want dit concert zal snel uitverkopen!

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Queen spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van de Sterren aan Zee concerten.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Locatie
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice