fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Raise A Glass

Harmonie Oude Post bestaat in 2023 100 jaar. In dat kader heeft ze niemand minder dan Dennis van Aarssen, winnaar The Voice of Holland in 2019, gestrikt voor een swingend concert op zaterdag 21 oktober 2023 in de Orangerie ’s-Hertogenbosch. Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar de succesvolle crooner en jazzzanger Dennis van Aarssen en Harmonie Oude Post elkaar gevonden hebben in de aanloop naar deze muzikale voorstelling met de titel ‘Raise A Glass’.

Vanaf het moment dat Dennis van Aarssen de jury van The Voice of Holland omverblies met zijn vertolking van Sinatra’s ‘That’s Life’ veranderde zijn leven compleet. Hij won de finale van het populaire tv-programma, maakte een debuutplaat en nam in 2020 een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land. Inmiddels reist de succesvolle zanger samen met zijn eigen Bigband en theatershow stad en land af. Daarom is Harmonie Oude Post we extra trots dat hij bij en met haar binnenkort op het podium van de Orangerie staat.

Hoewel Harmonie Oude Post zich qua muzikaliteit zo breed mogelijk profileert, biedt de samenwerking met Dennis van Aarssen de mogelijkheid om zich te verdiepen in de bigband muziek. Niet alleen aan de hand van jazzvoorbeelden als Frank Sinatra & Michael Bublé, maar ook een album als Swing When You’re Winning van Robbie Williams is voor beiden een bron van inspiratie.

Tijdens ‘Raise A Glass’ zal Harmonie Oude Post, onder leiding van dirigent Hugo Verweij, niet alleen Dennis van Aarssen begeleiden bij zijn eigen nummers, maar ook samen met hem nummers van zijn favoriete artiesten brengen. En dat natuurlijk aangevuld met vele andere bekende nummers die het geheel tot een swingende avond zullen maken.

Daarmee belooft het voor alle muziekliefhebbers een onvergetelijke avond te worden in de Orangerie ’s-Hertogenbosch. Wees er snel bij, want deze avond wil je niet missen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Harmonie Oude Post in de Orangerie Den Bosch.

Deel deze pagina

2024-05-26 18:36:08 2024-05-26 18:36:08 Europe/Amsterdam Raise A Glass

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Orangerie ‘s-Hertogenbosch
St. Josephstraat 15
5211 NH ‘s-Hertogenbosch NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Harmonie Oude Post

Orangerie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice