Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Rasti Rostelli

Al meer dan 35 jaar is Rasti Rostelli een begrip en generaties zijn opgegroeid met zijn ‘fascinatie van het ontastbare’. Met zijn  buitengewone krachten weet hij al decennia het Nederlandse publiek telkens weer te verbazen. Met ruim 800.000 theaterbezoekers is hij uitgegroeid tot een niet meer weg te denken fenomeen die zijn gelijke niet kent in Nederland en ver daarbuiten.

Iedere artiest weet dat een succesvolle show alleen niet oneindig is. Daarom heeft Rasti Rostelli in de afgelopen periode hard gewerkt aan een gloednieuwe performance. Gebaseerd op zijn succesvolle theatershows, maar met meer aandacht voor motivatie, magie, telepathie en natuurlijk ook hypnosetechnieken. Het resultaat?  Een fascinerende, motiverende voorstelling met specifieke aandacht voor spiritualiteit, geschikt voor jong en oud(er). Opnieuw zal hij het publiek doen versteld staan en op het puntje van de stoel laten zitten tijdens een hypnose- en telepathieshow waarover ongetwijfeld nog lang zal worden nagepraat. Ontdek deze onnavolgbare belevenis en laat je door Rostelli overtuigen van ‘het onwaarschijnlijk onmogelijke’ dat onder hypnose tóch mogelijk blijkt.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Rasti Rostelli bij CKE in Eindhoven

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
CKE Eindhoven
Pastoor Petersstraat 180
5612 LW Eindhoven

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
CKE Eindhoven
Rasti Rostelli
Deel deze pagina
Klantenservice