fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Reiger & Vosjes Muziekfeest

Reiger & Vosjes Muziekfeest: Een Onvergetelijk Weekend vol Nederlandse Topartiesten en Apres Ski Feestvreugde! 

Stap in de muzikale wereld van Reiger & Vosjes Muziekfeest en bereid je voor op een geweldig weekend vol muzikale verrassingen, op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart! We hebben een uitgebreid programma samengesteld om je de tijd van je leven te bezorgen met de beste Nederlandse artiesten en een ongeëvenaarde apres ski party op zaterdagavond.

Vrijdag 1 maart: Nederlandse Topartiesten Live op het Podium!
Op vrijdagavond barst het feest los met een line-up die je niet wilt missen. Nederlandse topartiesten zullen het podium betreden en je een avond bezorgen om nooit te vergeten. Geniet van de ongeëvenaarde optredens van:

– John West:
– Dik & Gezellig
– Mark (Hazes tribute)
– Rocky Pauw
– Marco Schuitmaker (Engelbewaarder)

Zaterdag 2 maart: Apres Ski Party in Vianen!
Op zaterdagavond transformeert Vianen in een apres ski paradijs! We brengen de bergen naar Nederland en geven je een feestervaring die je normaal alleen in de Alpen zou vinden. Bereid je voor op een onvergetelijke nacht met optredens van:

– Marco Kraats
– Gebroeders Ko
– Het Feestteam
– Apres Ski Hut on 

VIP Tickets
We bieden ook een VIP-deckervaring, inclusief toegang tot het evenement, een heerlijk koud en warm buffet en onbeperkte drankjes.

Als je de smaak te pakken hebt en vrijdag en zaterdag wilt genieten, bieden we passe-partouts aan voor beide avonden tegen een gereduceerde prijs. Met een passe-partout kun je beide avonden bijwonen en profiteren van dubbel zoveel plezier.

Koop je kaartjes nu en maak je klaar voor een weekend vol geweldige muziek en plezier. Vianen Live staat garant voor een onvergetelijke ervaring, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen op 1 en 2 maart. Mis dit spektakel niet en koop je tickets vandaag nog!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Reiger & Vosjes Muziekfeest.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Evenemententerrein Vianen
Kanaalweg
4132 AE Vianen NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice