Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ritmisch – De Bandjes Avond

Ritmisch – De bandjes avond van Nieuwkuijk. 
3 fantastische bandjes die de hele avond voor live muziek zorgen. Een avond vol sfeer en goed muziek, een lekker koud biertje en de avond is compleet. Zien wij jou 28 augustus? Meld je aan voor dit evenement en zet het in je agenda, dit wordt gegarandeerd genieten!
𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝟮𝟬:𝟯𝟬 | 𝟭𝟴+
𝗰𝗶𝗿𝗸𝗲𝗹 𝗷
Circle J serveert een explosieve mix van folk en punk die men het beste heet en luid consumeert en wegspoelt met bier. De aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers is een perfect recept gebleken om bij te feesten, drinken, dansen en het beest uit te hangen. Dus slijp je strijdbijl, trek je danslaarzen aan en doe mee met Circle J in een lekker potje folk-punk. Je zult dansen en zweten als een hondsdolle ork en de rest van de week shanties neuriën.
𝗩𝗢𝗟𝗞
Volk is een beginnend bandje wat vooral geïnspireerd is door folk muziek. We spelen covers van zowel Ierse als Country muziek, denk hierbij aan Flogging Molly, Johnny Cash en Mumford and Sons. Ons doel is het creëren van een gezellige avond met een verrassend repertoire.
𝗗𝗲 𝗠𝗼𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗻𝗲 𝗕𝗿𝗶𝗴𝗮𝗱𝗲
Het begint met een goed idee, op de plek waar de meeste goede ideeën ontstaan; in de kroeg. ’s Avonds laat trekken wij erop uit, takken het bergstroompje af met een vernuftig netwerk van buizen en pijpen die met tyraps en duct tape aan elkaar gehouden wordt. Dan begint het, Haggard ‘ol Badger loopt vol en wij ontsteken het vuur eronder. Terwijl de ketel trouw pruttelt, stemmen wij de instrumenten en smeren de kelen. We zingen over treinen, hopeloze liefde en de vergankelijkheid van drugs. We spelen tot we omvallen en slapen onder de sterrenhemel. De volgende dag wacht ons op, nochtans brengen wij onze nieuwe batch bij de volgende zuipkeet; wij zijn de Moonshine Brigade.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Ster Nieuwkuijk.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
De Ster Nieuwkuijk
Nieuwkuijksestraat 73, 5253 AD Nieuwkuijk

Evenement is toegankelijk vanaf 18+

Ritmisch – De Bandjes Avond wordt georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij binnenkomst volgt er een gezondheidscheck.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Deel deze pagina
Klantenservice