Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Schlagernacht des Jahres 2017

met Die Kastelruther Spatzen

Op 14 oktober aanstaande gaat het dak er af in Zwolle! Dan gaan de allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik optreden tijdens de tweede Schlagernacht des Jahres!

Grootse Editie

Deze editie van ‘Die Schlagernacht des Jahres’ wordt groots. Na 7 jaar afwezig te zijn komen de legendarische KASTELRUTHER SPATZEN terug naar Nederland met aan het roer niemand minder dan Norbert Rier! Binnen dit genre bestaat er geen muziekgroep met successen die groter zijn dan die van ‘Die Kastelruther Spatzen’. Méér dan 100 platina en gouden platen hebben ze ontvangen en de prestigieuze Echo Award hebben zij ook 11 keer gewonnen.

Line up

Die Kastelruther Spatzen komen natuurlijk niet alleen. Mínstens zo legendarisch zijn Gaby Albrecht, Die Zillertaler en Die Wildecker Herzbuben. Ook nieuwkomers Marco Ventre & Band betreden voor het eerst in Nederland het podium en Schlagerkoning Dennie Christian komt met ons een feestje bouwen tijdens de Schlagernacht des Jahres!

Schlagernacht des Jahres

“Het artiestenprogramma is fantastisch”, vertelt Wijbrand van der Sande van ‘Spiel mir einer!”. “Ze zijn stuk voor stuk al jarenlang vrienden en zeer gewaardeerde collega’s van me, die heel graag naar de Schlagernacht des Jahres wilden komen. Dat we ook Die Kastelruther Spatzen hebben kunnen vastleggen is uitzonderlijk. Zij zijn in onze branche de allergrootste muziekgroep die er is. We zijn er ongelofelijk trots op dat ze na 7 jaar weer naar ons land komen!”

HÉT evenement van het jaar op het gebied van Schlager en Volksmusik.
Een onvergetelijke avond uit voor jong én oud!

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Openingstijden

Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 23.15 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle

 

In samenwerking met Nationale Theaterkassa

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice