Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Screamfest

The Kraken introduceert Screamfest in Nederland
The Kraken Black Spiced Rum organiseert de meest angstaanjagende filmervaring ooit in Theater Amsterdam

Maandag 29 oktober van 19.00 – 00.00 uur zal het historische horrorverhaal van The Kraken Black Spiced Rum tot leven worden gebracht op Screamfest in Theater Amsterdam. Met als thema: Horrors from the Deep.

Vorig jaar was Screamfest in London een overweldigend succes. Bezoekers hingen met de benen buiten en het gegil was straten verderop te horen. Jij kan nu bij de eerste editie van Screamfest in Nederland zijn. Ben jij een rum liefhebber, scary movie lover of wil je gewoon een te gekke maandagavond beleven? Dan mag je dit event zeker niet missen! Verzeker jezelf van een limited amount ticket.

De unieke filmervaring zal plaatsvinden in het mooiste theater van Amsterdam. Deze adembenemende locatie wordt omgebouwd tot een levendige set met filmfiguren waarvan het lijkt alsof ze zijn ontsnapt. Waan je in een mysterieuze onderwaterwereld en geniet van de smaakvolle Kraken rum, welke uniek is in zijn soort.

‘’To not respect the power of The Kraken is to not respect the sea.’’ Buy your ticket as soon as possible, The Kraken awaits…

Kijk voor meer informatie over Screamfest op: www.thekrakenscreamfest.nl

 

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Screamfest in Theater Amsterdam 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:

Theater Amsterdam
Danzingerkade 5, 1013 AP Amsterdam NL

Organisatie:

SUPERMINDS

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Theater Amsterdam
Deel deze pagina
Klantenservice