Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Smaakt Naar Meer

Klaar voor meer Heel Holland Bakt? In Smaakt naar meer wordt de voorgaande Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwd. Je bent van harte welkom om de opnames van Smaakt naar meer bij te wonen. Per aflevering zijn er in de studio 170 plaatsen beschikbaar voor publiek. Elke week zitten er 3 gasten bij André van Duin aan tafel. Samen bespreken zij de gebeurtenissen in de tent. In de eerste en laatste aflevering zijn Janny en Robèrt aanwezig. In de laatste aflevering zijn de finalisten te gast.

Wat is er gebeurd in de afgelopen aflevering? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker? Wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering? Ook de afvaller van die week schuift aan om mee te praten. Wat ging er precies mis?

We bekijken een aantal ingezonden bakfoto’s van de bakfans thuis en tot slot komen thuisbakkers met hun meest opvallende baksels naar de studio. Wat hebben zij gemaakt en… smaakt het ook?

Over Heel Holland Bakt

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende 9 weken nemen gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op. Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?

Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van meringue tot appeltaart, van brood tot hartige taart.

De jury bestaat uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en succesvol culinair publicist Janny van der Heijden. Alle creaties van de amateurbakkers worden door dit kritische en perfectionistische duo beoordeeld.

“Ik ben heel trots dat MAX dit programma ook in Nederland mag maken. Nederland heeft een zeer rijke baktraditie van Fries suikerbrood tot Brabantse worstenbroodjes. Uiteindelijk willen we heel Nederland aan het bakken krijgen”, aldus MAX-directeur Jan Slagter.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Smaakt naar meer

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Ingang Studiocentrum | Studio 5 | Hilversum
André van Duinboulevard 6, 1217 Hilversum NL

Let op! Wil je speciale rolstoelplaatsen aanvragen?
Dit kan via het volgende telefoonnummer: 0900 9000 8000

De opnames vinden plaats op onderstaande data in Hilversum:
  • Zondag 9 december 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 16 december 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 23 december 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 30 december 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 6 januari 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 13 januari 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 20 januari 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 27 januari 13.15 – 16.00 uur
  • Zondag 3 februari 20.00 – 23.00 uur
Organisatie

Omroep MAX

 

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice