Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

St Patrick’s Day

St Patrick’s Day de allereerste feesttent van Nederland staat 17 maart 2018 in Bergentheim! Naast een verscheidenheid aan Ierse artiesten zal het Grolsch bier groen kleuren. Natuurlijk zal het welbekende zwarte Ierse bier rijkelijk uit de Guinness tap stromen. ‘Cash Returns‘, uitgeroepen tot de beste tributenband van Ierland en UK, zal speciaal voor deze gelegenheid overvliegen om een Johnny Cash show neer te zetten zoals wij in Nederland nog niet eerder hebben gezien!

The Logues‘ is een whiskey doordrenkte party folkband uit Noord Ierland en zetten elk festival op z’n kop met hun aanstekelijke en opzwepende muziek. Het repertoire van the Logues bestaat uit Ierse meezingers afgewisseld met covers van o.a. Bruce Springsteen, The Pogues, Van Morrisson, Steve Earl. Ray Scully uit Dublin is bekend van de The Voice of Ireland en weet als geen ander het publiek te pakken met zijn typische stemgeluid. St Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland dat wereldwijd wordt gevierd met muziek, dans, parades en heel veel groen. In Nederland wordt St Patrick’s Day gevierd in enkele grote steden en mondjesmaat in Ierse pubs in de provincie. Hoog tijd dus dat daar verandering in komt. Nu met een knallend tentfeest zoals wij dit hier in het oosten van Nederland gewend zijn. Sláinte!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van St Patrick’s Day.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Extra informatie

Aanvang 17.00 uur

Adres

Veenlust Bergentheim
Kanaalweg West 78, 7691CB Bergentheim NL

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice