Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

St Patrick’s Day

GUINNESS –  TRADITIONELE ANGUS BURGERS – GREEN HAPPINESS 

St Patrick’s Day vindt wederom plaats in Bergentheim op 30 maart 2019! Naast een verscheidenheid aan Ierse artiesten zal het Grolsch bier groen kleuren. Natuurlijk zal het welbekende zwarte Ierse bier rijkelijk uit de Guinness tap stromen.

The Logues‘ is een whiskey doordrenkte party folkband uit Noord Ierland en zetten elk festival op z’n kop met hun aanstekelijke en opzwepende muziek. Het repertoire van the Logues bestaat uit Ierse meezingers afgewisseld met covers van o.a. Bruce Springsteen, The Pogues, Van Morrisson, Steve Earl. St Patrick’s Day is de nationale feestdag van Ierland dat wereldwijd wordt gevierd met muziek, dans, parades en heel veel groen. In Nederland wordt St Patrick’s Day gevierd in enkele grote steden en mondjesmaat in Ierse pubs in de provincie. Hoog tijd dus dat daar verandering in komt. Nu met een knallend feest zoals wij dit hier in het oosten van Nederland gewend zijn. Sláinte!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor St Patrick’s Day.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Veenlust Bergentheim
Kanaalweg West 78, 7691CB Bergentheim NL

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Tentfeesten
Deel deze pagina
Klantenservice