Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Stageline

Stageline

Stageline bestaat uit 5 zeer gedreven en ervaren topmuzikanten en dito geluids- en lichttechnici die weten hoe je een feest moet ( op ) bouwen!! Ze willen het hele publiek, dus IEDEREEN, zien gaan ’als een malle’! De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .Stageline speelt ze allemaal! De band is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil, en dat keer drie!
Van Black Eyed Peas en Nicki Minaj via André Hazes naar Queen, Guus Meeuwis tot Snoop Dogg en via AC/DC door naar Nineties Happy-Hardcore, en dit is nog maar een kleine greep uit het grote knalrepertoire!
Stageline weet bovendien ook de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire, en altijd op een verrassende manier! Interactie met ons publiek staat altijd hoog in het vaandel! Het dak moet en zal eraf!

Rintje Kas

Bepakt en bezakt met gitaar, stem en een lekkere bass-drum klinkt het of er een complete band staat te spelen. Maar alles is puur en live en recht voor z’n raap. Actief met het publiek, geen setlisten daarom is geen optreden gelijk! Als voorman van de bekende feestband LAYS is hij een veel geziene gast op menig feest. Met z’n zeer brede repertoire is Rintje Kas overal inzetbaar en zet hij in een mum van tijd een zaal op z’n kop. Smartlappen, achtergrond, goud van oud, rock ’n roll, top 40; niets is deze Troubadour te gek!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Stageline en Rintje Kas in Kollum

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Sporthal Van der Bij
Maartensplein 1
9291 BZ Kollum

Organisatie

Stichting APK – Activiteiten Platform Kollum

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Stichting APK
Deel deze pagina
Klantenservice