Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Steven Brunswijk “Als ik mezelf kon zijn”

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”. Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat de Braboneger dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.

Steven Brunswijk biografie

Ik ben geboren in Suriname, Paramaribo.

Ik sprak op hele jonge leeftijd alleen met mijn moeder. Ook al had ik nog zo’n dorst, ik sprak alleen met mijn moeder. Zelfs als ze niet thuis was wachtte ik op haar.

Eenmaal in Nederland was ik wat ouder geworden en begon ik een eigen mening te vormen. Maar dit werd niet getolereerd door mijn ouders want hun wil was wet en jouw mening werd als brutaal en onbeschoft gezien. Het was onmogelijk om iets bij mijn ouders aan te geven waar ik het niet mee eens was. Terwijl ik zo veel te vertellen had!!

En dat symboliseert voor mij de Nederlandse maatschappij. Vaak wil je wel iets zeggen, maar is het wel sociaal verantwoord om iets te zeggen? Een scheet laten in het openbaar, Iemand die uit zijn mond stinkt of iemand die zijn kinderen in de supermarkt slaat. Vaak zeggen we er niets van. Waarom eigenlijk? Nou daar gaat mijn programma dus over!!

Steven Brunswijk ”Als ik mezelf kon zijn” –  Zaterdag 18 november – BaronTheater Opende

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

locatie:

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
BaronTheater
Deel deze pagina
Klantenservice