Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Stiletto

Stiletto Club is een  elite club voor open-minded mensen, vol onontdekt erotisch vermaak en mysterieuze verleidingen!

Dat is Stiletto Club. Maak deel uit van onze exclusieve party’s en geniet! Een party met een erotisch tintje waarbij flirten teasen en pleasen de nacht vullen. Maak onvergetelijke herinneringen met gelijkgestemde mensen van alle leeftijden en van over de hele wereld.

Stiletto club-evenementen worden georganiseerd in de Heuvel Gallery in Tilburg, deze locatie biedt ons de mogelijkheid om een spannende en erotische sfeer te creëren om jullie avond uit nog memorabeler te maken.

Ons evenement heeft een verplichte dresscode; Black tie voor de heren & lingerie voor de dames. Wij moedigen het voldoen aan deze dresscode zeer aan! Jullie zorgen voor een verbluffende look en wij zullen er alles aan doen jullie verwachtingen te overtreffen.

Uitstekende service, mooie mensen, top-dj’s en intieme privé-ruimtes zijn slechts enkele key-woorden om Stiletto club te omschrijven.

Zien jullie jezelf als een stijlvol en mooi stel, zowel van binnen als van buiten? Koop dan gauw je ticket. Als je durft…

Neem je geliefde mee op een reis vol mysterieuze en opwindende sensuele verlangens.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Stiletto in De Heuvel Gallery
 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Heuvel Gallery

zaterdag 30-11-2019 | 21:00

€ 66,30 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 1,30 servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,95 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2019-11-30 21:00:00 2019-12-01 04:00:00 Europe/Amsterdam Stiletto De Heuvel Gallery

Koppelticket
1 ticket is geldig voor 2 personen

Dresscode
Black Tie voor de heren & lingerie voor de dames

Organisatie 
De Heuvel Gallery

Locatie
De Heuvel Gallery
Heuvelring 37
5038 CJ Tilburg

 

Veelgestelde vragen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
De Heuvel Gallery
Deel deze pagina
Klantenservice