fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Straks komt er niemand op mijn feestje (6+)

Jasper Smit laat je alle hoeken van je hoofd zien, en bij het tweede nummer kun je gewoon al meezingen. Hij is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol belangrijke liedjes.

Belangrijk? Zekersteweten, want of een liedje nou grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje is, er is altijd een dubbele bodem.

Natuurlijk is je grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Alle kinderen krijgen een paar dagen voor de voorstelling enveloppen thuisgestuurd (mits tickets zijn besteld voor 24 februari), die pas mogen worden opengemaakt tijdens de voorstelling. Bestel je na 24 februari je tickets, dan ontvang je een PDF waarmee je zelf je goodiebag kunt maken. We openen ze allemaal tegelijk, en in elke envelop zit iets waarmee je mee kunt doen: laten weten of je een liedje leuk vindt bijvoorbeeld, of een kaart inkleuren voor oma. Zo wordt de voorstelling ook voor kinderen een waar feestje.

Zo gebeurt er echt iets bij de kinderen thuis, ze zien dat andere kinderen hetzelfde meemaken én Jasper reageert live zoveel mogelijk op wat er gebeurt. Een video kijken, ook al is het live, is altijd een passievere ervaring dan in het theater, maar tijdens deze voorstelling is er echt contact!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Buro Bannink.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Online bijwonen
Deze voorstelling is online bij te wonen via Zoom. Enkele dagen voor aanvang van de voorstelling ontvang je per mail de juiste inloggegevens voor Zoom.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Buro Bannink
Deel deze pagina
Klantenservice