fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Streamconcert Ernst Daniel Smid en Tania Ravelli

Tania Ravelli zingt live voor u tijdens Pasen. Deze keer zijn haar gasten Ernst Daniel Smid, Karin Bloemen en Jeroen de Vaal. Nederland is op slot, maar Tania Ravelli houdt haar hart open.

Ernst Daniel Smid was onlangs nog te zien en te horen in het programma The Masked Singer waar hij een aantal geweldige optredens heeft gegeven. Tania Ravelli zegt: “Ik ben zo trots dat ik met deze fantastische performer en bijzonder mens mag optreden”.

Met het concert wordt stichting ‘Met je hart’ gesteund. Met de aankoop van uw ticket maakt u niet allen uzelf blij, maar u helpt ook mee eenzame ouderen een mooie en gelukkige beleving te geven.

Het concert is opgenomen. U koopt een toegangscode om het concert online te streamen. Vervolgens bepaalt u zelf wanneer u het concert wilt bekijken. Zodra u de stream opent en de aangekochte toegangscode invoert, blijft de stream 24 uur voor u beschikbaar.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Ernst Daniel Smid en Tania Ravelli.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Online concert
Het concert is opgenomen. U koopt een toegangscode om het concert online te streamen. Vervolgens bepaalt u zelf wanneer u het concert wilt bekijken. Zodra u de stream opent en de aangekochte toegangscode invoert, blijft de stream 24 uur voor u beschikbaar. Het paasconcert is beschikbaar vanaf 04-04-2021 20.00 uur t/m 11-04-2021 20.00 uur.

De stream is te bekijken via de volgende pagina: https://ticketpoint.nl/streamconcert-smid-ravelli/

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Online streampagina

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice