Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Dire Straits Experience

“40 years of Dire Straits – anniversary tour 1977-2017”

Met de originele leden Chris White & Chris Whitten

Op donderdag 2 november 2017 komt het uit Engeland afkomstige “The Dire Straits Experience”, met voormalige leden saxofonist Chris White én drummer Chris Whitten in de gelederen voor een aantal bijzondere concerten naar Nederland, waaronder De Bonte Wever in Assen en WTC Expo in Leeuwarden.

De zanger/gitarist Terence Reis is naast Chris White en Chris Whitten dé blikvanger van de show én boven alles, volgens velen, de beste vervanger van Mark Knopfler die je maar mag wensen, bezoekers en pers zijn dit unaniem eens. De meeste concerten van DSE zijn dan ook uitverkocht, dus komt dat zien en laat je verrassen!

2017 is een bijzonder jaar, want The Dire Straits Experience viert het 40 jarig jubileum van deze supergroep rond Mark Knopfler.

Tribute bands worden soms gezien als een slap aftreksel van vroegere muzikale helden. Dat geldt beslist niet voor The Dire Straits Experience, want de band, gevormd door Chris White, Terence Reis, Richard Cottle, Paddy Milner, Tim Walters, Michael Féat en Chris Whitten weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven.

Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog.

De leden van de band werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. Het begrip ‘tribute band’ doet eigenlijk geen recht aan de missie van het gezelschap: het mooiste uit het Dire Straits songbook doorgeven aan de volgende generatie.

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatie 2 november 2017


De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK Assen

Tijden Deuren:
19:30 uur
Support act:
20:00 uur
The Dire Straits Experience:
21:15 uur
De show duurt 2 uur! Daarna 70’s 80’s & 90’s DJ.

Rolstoelen en begeleiders

Per show zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen met 0900 – 9000 8000 (€0,45 ct p/m) om een rolstoelplaats te boeken. Per rolstoelplaats dient ook minimaal 1 begeleidersplaats gereserveerd te worden.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice