fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Promised Land

YoungGangsters presenteert The Promised Land: een oldschool Western in de openlucht, doorspekt met humor, actietheater en futuristische nostalgie voor alle Space Cowboys. Saddle up and hold on tight!

Nu de aarde opgebrand raakt, ligt gelukkig het universum aan onze voeten. Uit ‘one small step for man, one giant leap for mankind’ volgt de verkenning van het intergalactische grondgebied. Een nieuwe start in het beloofde land.

De Space Cowboys van YoungGangsters belanden in The Promised Land op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein en starten een nieuwe nederzetting. Maar helaas zijn zij niet de eerste bewoners. Van wie is de grond onder hun voeten nou eigenlijk? En zijn de Space Cowboys opgewassen tegen de magische krachten van het plotseling opgedoken planetaire volkje?

The Promised Land gaat over de betekenis en eigenaarschap van land. Beleef de clash tussen de kapitalistische visie dat land commerciële waarde heeft en de spirituele benadering dat mens en land onlosmakelijk verbonden zijn.

Over YoungGangsters
YoungGangsters maakt fysieke, spectaculaire, humoristische en grillige voorstellingen die spelen op locatie. Met ons eigen GangstersParadise, een uniek vormgegeven mobiele thuishaven bestaande uit een tribune, bar en terras trekken we langs steden en zomerfestivals. Artistiek leider is Annechien de Vocht.

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van the Promised Land.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie: 

Suikerterrein Terra
Suikerlaan 20
9743 DA, Groningen

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Suikerterrein

YoungGangsters

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice